Viss pieriebies.

Reitings 322
Reģ: 12.09.2010
Sveikas. Man viss ir tik loti pieriebies. Šodien uz skolu neaizgāju, izvēlējos labāk pagulēt un tā ir loti bieži. Ja vakarā sagatavojos iet uz skolu tad nākošā rītā nāk domas galvā, aj šodien neiešu, labāk šodien sakārtošu istabu. Es nevaru iziet ārā no mājas ja man nav kaut kas paveikts mājās. Citreiz lai nosistu laiku nosēžu pusdienu cosmo un neko citu nedaru. Ja izskatos slikti no rīta, pat tad man gribas labāk palikt mājās. Es visu laiku atlieku ko vien var lai tik nebūtu nekas jādara. Esmu piekērusi sevi sēžot un gaidot kad draugs pārnāks mājās,paldies dievam vinš par manu slinkumu vēl neko nezin. Vinš ir pavisam citādāks, loti mērktiecīgs, bet es jau no laika gala esmu tāda bijusi. Man nekas neinteresē , neko negribas darīt. Vai to vispār var mainīt.? Es it kā gribu bet nolaižas rokas.
20.02.2012 22:16 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
mouseee, atstāj savu epastu ;)

Jā, un, tas pieņēmums, ka tikai cilvēkiem ar vāju raksturu var būt tāda veida problēmas, ir ļoti, ļoti aplams, diemžēl... Tai meitenei, kura tā teica, ir ļoti paveicies tad! :)
21.02.2012 15:38 |

Reitings 101
Reģ: 03.09.2011
Ja jau daža laba tik kategoriski noraksta depresijas iespējamību konkrētajā gadījumā, tikpat labi var apgalvot, ka arī, piemēram, anoreksijas pieskaitīšana psiholoģiskām kaitēm ir muļķīga, jo, redz, var taču vienkārši "ņemt un atsākt ēst"!
21.02.2012 16:31 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
meklē jaunas aktivitātes,izdomā kaut ko sirdij tīkamu,taču nevar būt,ka tu tikai vari saņemties un pasēdēt cosmo lapā,tā ir vienkārši izlaidība. Tu zini ka vari atļauties būt slinka un tāda esi kļuvusi. Sāc ar mazām izmaiņām, kaut vai pagatavo draugam vakariņas,ja esi slinka iet uz skolu,tas būs viens mazs solītis :)
21.02.2012 16:55 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Bāc es tač esmu stulba!! Pirms laika izlasiju šo diskusiju, tagad atkal skatos tur labajā mala; oooo jauna diskusija "viss PIEBRIEDIS" saku lasit un tikai ap vidu sapratu, ka visu šo laiku esmu lasījusi vārdu pieriebies kā piebriedis! :D :D :D
21.02.2012 16:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es izlasiju visus komentaarus !Lai cik es neesmu stipra ,arii man pasai kaadreiz uznaak reizes ,kad juutos loti izsmelta!Es jau kaadu labu laiku neveelos runaat ne ar vienu reaalu cilveeku...liekas patalogiski,bet es vienkaarsi nespeeju runaat!
Man uz kaadu laiku ir iestaajies taads periods,ka varu tikai sarakstiities !Loti maz kontakteejos ar radiem-laikam paardomu laiks!Man liekas ,ka katram cilveekam ir momenti ,kad juutas ne taa ,kaa gribetos!Iespaido vairaaki faktori-arii laika apstaakli noteikti.Visas energijas no kosmosa utt.Esmu ieveerojusi arii seit-cilveeki dazaadaas pasaules malaas peeksni vairaak ,vai mazaak juutas "beediigi"-es parasti tados momentos nogaidu-"maneejie sapratiis"-liidz sim vienmeer sapratusi!Es nekad nerunaaju ar cilveekiem pienaakuma peec!Taadaas reizees var pateikt kaut ko nepareizu,kas var ietekmeet attieciibas!Labaak nogaidiit,meeginaat dariit kaut ko fiziski,kaut vai ar piespiesanos ,bet dariit...tas izsit mazliet no staavokla,ko mees saucam par depresiivu noskanojumu!
21.02.2012 18:43 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Nu īsta depresija un tāds morālais nogurums ir divas dažādas lietas. man arī reizēm slinkums piecelties no rīta, iet uz lekcijām vai rakstīt darbus, labāk gribētos pagulēt un paskatīties filmas (un ēst cepumus). Bet nevaru vienmēr to atļauties - reizēm, kad uznāk tādas dienas un tiešām varu to atļauties, tad arī sarīkoju sev mini atvaļinājumu. Noguļu pusi dienas, otru pusi pavadu pidžamā, skatoties stulbas ziepenes un ēdot. Vajag ļaut sev atpūsties uz izbaudīt to, nevis nemitīgi justies par kko vainīgai. Protams, nākamajā dienā ir jāceļas un jādara. Protams, ja jūti, ka galīgi netiec galā, tad varbūt tiešām jāmeklē psihoterapeita palīdzība. Kā jau te minēja - depesija ir nopietna problēma un var piemeklēt jebkuru. Vienkārši ieteikumi Cosmo forumā no tās neglābs.
21.02.2012 19:25 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
man mēdz gadīties tā, ka kaut kāds vispārējs besis uznāk no tā, ka gribas darīt "kaut ko, ar ko aizrauties", "kaut ko interesantu" , bet es īsti nevaru saprast, kas tad ir tas "interesantais".
šķiet, ka mana sapņu dzīve (kas ir "es īsti nezinu, kāda") kaut kur aizpeld, jo gribētos jau, piemēram, uz darbu iet ar lielāku prieku un tā.
bet šādos brīžos izvairos sēdēt mājās un ne ar vienu nekontaktēties, jo tad rodas vēl lielāka grūtsirdība.
tas tā, īsti uz tēmas jautājumu neatbildēju, jo man interesē "kaut kas" un gribas "kaut ko" darīt.
21.02.2012 20:12 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Uzskatu, ka tā ir izlaidība nevis depresija. Man arī gribās no rītiem gulēt nevis celties ar trīcošām rokām un kājām, jo dažreiz sanāk pagulēt vien 2-3h vairākas naktis pēc kārtas. Manuprāt, sēžot mājās vel vairāk pasliktināsi savu stāvokli, jo skolā iekrāsies parādi, vēl vairāk atsvešināsies no draugiem. Diez vai kādam no tā būs labāk. Ehh..rodas tāda sajūta, ka mūsdienās ir parādījusies jauna modes tendence - nogrūst visu uz depresiju. :)
21.02.2012 22:24 |

Reitings 1
Reģ: 02.03.2012
Sveivinatas meitenes!Izdomaju padalities ar savam problemam!Ar mani ir taa pati problema-depresija!Viss sakas ar to ka nevareju vairakas diennaktis ne aci aizvert,man konstateja vegetetivo depresiju!Uzsedinaja uz antidepresantiem,beidzot vizsmaz kaut cik nomierinajos un vareju aizmigt!Bet problema lidz ar to nerisinas....Tada sajuta ka tiesam viss apkart notiekosais ir vienaldzigs,nav speka un energijas kaut ko darit!Visu laiku parsvara pavadu gulta pie televizora!Un nezinu ka lai sevi piespiez kaut ko mainit un darit!Galigi nolaidusas rokas!
02.03.2012 14:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits