Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

16. II 2012

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Labrīt, labrīt!
Skatos, ka pēdējā laikā beztēmas tiek uzsāktas vēlāk un vēlāk.. Vai nu mēs tik aizņemtas, vai nu dikti patīk gulēt. :P
Kāds jums šis rīts? It kā aiz loga -10, bet šķiet, ka daudz siltāks. Katrā ziņā man logs visu nakti vaļā un nosalusi neesmu.
Šodien dzīvoklī kaut kas ļoti, ļoti smaržo pēc cukurvates (pēc karameles vairāk, bet atgādina cukurvati). Tik patīkami! Atceros bērnību un to laiku, kad braucām uz Akvalandi (tur bija cukurvates). :D Kādas ir jūsu atmiņas par bērnību?

Lai jauka darba diena, un tām, kas studē LU - pēdējā nedēļas mācību diena! :)
16.02.2012 08:11 |

10 gadi
Reitings 5631
labrīt!

esmu darbā, paspēju jau pa kluso nolikt ābolīšus kolēģiem, lai cienājas. tagad dzeru kafiju un domāju kādi ir mani šīsdienas plāni! līdz pirmdienai 3ļoti svarīgas lietas jāizdara, šodien laikam būs jāsāk trenkāt dažs labs, lai sagatavo man vajadzīgos papīrus! ;)

naktī gulēju pārsteidzoši labi, sapnītis ar tāds interesants ;D no rīta kad zvanīja modinātājs likās, ka esmu no ļooti dziļa miega izrauta!

vakarā jāiebrauc Alfā iečekot kas labs!

Jauku dienu meitenes! ;*
16.02.2012 08:23 |

Reitings 4129
Mana nejaukā bērnības atmiņa ir bērnu poliklīnika Jelgavā, kas bija koka ēka tumši zaļā krāsā-mani uz turieni veda pie zobārsta. Bļāvu vienmēr tā, ka jumts cēlās nost un ienīdu to ēku. :)
16.02.2012 08:24 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man atminaa ,ka mees ar dviinu braali staigaajaam ziemaa vienaados kazocinos un taadas puukainaas cepurees!Mani no vina vareeja atskirt tikai pees taa,ka mani vaigi bija divreiz apalaaki!
16.02.2012 08:29 |

10 gadi
Reitings 5631
viena no manām bērnības atmiņām ir par to kā pa logu skatījos uz bērniem, kuri no bērnudārza tiek vesti uz poti pie ārsta, visi smuki sadevušies rociņās un soļo, tajā brīdī ļoti gribēju būt kopā ar visiem bērniem, jo likās tik forši iet bērnudārzā, bet poti protams negribējās. ;P
16.02.2012 08:37 |

Reitings 5395
oo, Emmanuelle ielikusi manu mīļāko gleznu! Paldies :)
Vakar sanāca dullā ideja, draudzene pielauza angīnu neņemt galvā un ar pēdējo tramvaju braukt tusēt. Mājās atgriezāmies krietni pēc trijiem. Bet tā kā uzvedos prātīgi šorīt jūtos oke, tikai gulēts pamaz.

Mana bērnības atmiņa, hm..kā ome man mazgā vasarā matus dārzā, tā, lai ūdens pa kalnu tecētu lejā :)
16.02.2012 08:48 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Labrīt!

Šodien rīts sācies ar darba laika pārformēšanu, un tagad man nebūs tik agri jāceļas vairs. Diena pa pusstundām saplānota – darbs, serviss, tikšanās ar diplomdarba vadītaju kkādā mistiskā vietā, Iron Lady@Multikino un vēl visādi sīkumi.

Ar bērnību man asociējas tik daudz, daudz lietu, labu lietu. Man bija tāda riktīgi jautra, jauka bērnība, tāpēc arī piedzīvojumu netrūkst. Atceros, kā brālim izsitu zobu :D tāpat mamma nesen pastāstīja, ka es biju tik drausmīgi spītīgs bērns, ka tik turies – sadaru blēņas (visbiežāk tas bija pārsist bralim pieri :D), amma ar roku uzšauj pa dibenu, bet es stāvot savilkusi ģīmi tādā izaicinošā grimasē apmēram “sit vēl!” un nepakustinot ne vaibstu :D

Vēl es biju konkrēta pašnāvniece :D – iekritu akā, izdzēru kukaiņu indi, ložņāju pa skapjaugšām, lecu ar tarzanku upēs, it kā lecu baseinā uz galviņas, kaut peldēt vsp nejēdzu.. :D
16.02.2012 09:17 |

10 gadi
Reitings 5631
René atcerējos vienu gadījumu ar pārsistu pieri- viens draugs saka pamet man akmeni es protams pametu tā nepajokam un tieši pa pieri, brauca šūt. pēc kāda laika spēlējām vesels bars bērnu paslēpes pa āru. tas pats puisis skrien es šim uzbļauju un viņš kamēr lūr uz mani bams ar galvu mājas stūrī, brauca šūt otreiz! ;P tagad smieklīgi atcerēties!
16.02.2012 09:22 |

Reitings 7908
Krāsa, sasmējos :D

es nezinu kāāā, bet es brali to pieri tiešām tuvu 10 reizēm esmu pārdauzījusi, lielākoties šujamā izmērā :D dauzamies pa istabu, es šo pagrūžu, viņš uzkrīt uz gultas stūra, vai pats liecās pāri āra štābiņam un es tieši tajā brīdī ar kko metu. pat esot slimnīcā abiem kopā, kko ārdījāmies atkal un vilkām katrs uz savu pusi, ta manta pārplīsa un brālis kūleņodams atkal kkur atsitās :D un es vienmēr slēpos zem viņa gultas, jo tas bija stūrī un mani tur neviens vearēja izvilktārā, lai sabārtu :D
16.02.2012 09:28 |

Reitings 4718
Labrīt!
Šorīt ir nedaudz vēsāks, kā citus rītus, bet ir labi. Man šausmīgi negribas atkusni, bet gribas pavasari gan. Vācijā jau viss ir plusos, saulīte spīd un putniņi čivina, tā kā pavasarī :) Cerams, ka marta sākumā tur jau būs +15. Pagājušogad marta beigās tur bija +25 grādi :) :)

No bērnības man visvairāk prātā ir spēlēšanās pagalmā un kaušanās ar meitenēm, es biju baigais bosiks :D

Lai šī diena izdevusies visām ;)
16.02.2012 09:29 |

Reitings 1331
labriit labriit :) es vēl vāļājos pa gultu,dzershu kafiju ar siermaiziitēm :)
man shodien svētki,apsveica jau daudzi,iznjemot pashu mīļako. laikam aizmirsa par tādiem :(

uuu,pie mums baigaa saule spiid,ljoti smuki,un izskataas ljoti auksti aaraa :)
superiiigu dienu!!!
16.02.2012 09:34 |

10 gadi
Reitings 5631
es gan viena pati nav ne māsu ne brāļu, bet vienalga atradu kādu kam pārsist pieri ;) šitos bērnības stāstiņus smieklīgi atcerēties, kad mans draugs ar māsu sāk pārrunāt visus bērnības jokus un nedarbus pārsmieties var. un viņam vēl daudz māsīcas un brālēni, tā ka radu tusiņos smiekli garantēti! ;P
16.02.2012 09:40 |

Reitings 4718
Man ir 10 gadus vecāks brālis ar kuru man tiešām bērnībā gāja ļoti jautri. :D
16.02.2012 09:44 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Labrīt!
Mani kā vienmēr pie pirmajām laikapstākļu izmaiņām ir saķērušas iesnas.
Vispār jau otro dienu nav noskaņojums, vislaik tāda steiga, darbs, pēc darba skriešus uz skolu, vakar skola nebija, tāpat nonesos ar pekelēm un aizgāju gulēt pirms 9 vakarā, jo vairs nav enerģijas, it kā jau nekas īpašs nenotiek, varbūt tāpēc tā enerģija zūd.
Šodien kārtējā rutīna, darbs un pēc darba skola.
Par bērnību jau savstarpēji savā lokā esam izrunājuši, un konstatējuši, ka tagad sīkie aug dikti pareizi, ir kompis, skola, bet tādas blēņas kā mēs darījām man liekas, ka vairs nedara. Tagad tā padomā, pilnīgs ārprāts. Viena mums ciemā māja bija izdarījusi lielu kļūdu, pati bija gaiši bēšā krāsā, bet pie sētas dzīvžoga vietā bija uzaudzējusi aronijas, tā mājas siena vēl joprojām ir ar aroniju krāsu punktiem :-D
16.02.2012 09:44 |

Reitings 15092
Labrītiņ!

Šodien labs noskaņojums,jo:
1) Uzvilku jaunos zābakus un sapratu, cik maz gan vajag sievietes laimei! :)
2) Pozitīvas emocijas vēl no vakarvakara, kad drauga komandai bija ļoti laba un baudāma spēle + uzvara! :)
3) Tikko Fiksā uzstādīju personisko rekordu - 289 550 punkti. :))) Līdz šim nevarēju saprast kā var tikt pāri 200 000. :D

Par bērnību - vaiiii, ir tik daudz foršu atmiņu - vecie karuseļi un elektromobīļi Dzintaru lunaparkā, gājieni iz cirku un mukšana no begemota, spēlēšanās ar puikām un pliku dibenu aplūkošana :D :D
16.02.2012 09:47 |

Reitings 7908
man pie mājas ir vairāki pīlādžkoki. tad mēs bērnībā dabūjam kaut kādas caurules, paslēpāmies krūmos un caur tām trubām apmētājām garāmgājējus ar tiem pīlādžiem. drausmas, īstenībā :D
bet nu, jā, nebija ne kompju, ne telefonu, majās pārradāmies kaut kad, kad tumšs palika, vecāki arī pārāk neispringa, kur mēs paliekam, galvenais teica, lai blēņas nedaram :D bet man apkārt bija ļoti daudz džeku, tā ka visa diena pagāja kkādos nedarbos :D
16.02.2012 09:48 |

Reitings 2279
Labrīt!
Par bērnības atmiņām runājot - nupat nesen draugos man draugi pārsūtīja video, kur izveidota kolāža ar bildēm - pilsētas nozīmīgākās un neozīmīgākās vietas pirms gadiem 20 un tagad.. :) Varbūt citiem tas arī radītu kādu vēsturisku mantojumu, man tas uzjundīja bērnības atmiņas un es pēkšņi apjautu, ka visvairāk skumstu pēc vecā tilta, kuru šķērsoju katru dienu, ejot uz skolu.. :D Vislielākais pārteigums bija, kad kādu rītu konstatējām, ka tilta vienā pusē trūkst margu posma un izskatās, ka lejā ir nogāzusies automašīna.. :D :D vēl tagad atceros, kā toreizējā policija dzina mūs iet pāri ielai, otrā pusē, bet tā kā visu laiku brauca mašīnas, tad viņi apturēja kustību, lai bērniem būtu drošāk.. bet mums jau tieši gribējās palūrēt lejā, kur mašīna ar purnu gulēja ietriekusies akmens bluķī.. :D :D
16.02.2012 09:56 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Sveikas, :)

Veiksmīgi esmu pabeigusi vienu lielu projektu darbā, šodien un rīt man brīvs. :) Tagad sakārtošu dzīvokli, uztaisīšu vakariņas, vēlāk vakarā body-bike nodarbība.

Kopumā katra diena paiet aizvien labāk, ehhh... (l)
16.02.2012 10:05 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
brriit! :) esmu praksē.. :) izskatās, ka atkal nekas daudz darāms nebūs.. :) un iespējams, ka rīt tikšu vsp prom, jo mana vadītāja nebūs.. :))
ja tā, tad braukšu šodien uz Jelgavu.. :)) ir vēl daudz kas darāms, 6dien jābrauc ar māsu Andelē tirgoties.. :))
16.02.2012 10:36 |

Reitings 2943
čau!

Pēdējā laikā beztēmas cepas tik vēlu, ka pat es paspēju tās izveidot šad tad. :D Kādreiz jau 6 vai 7 bija, tagad ap 9.

Šodien ārā ļoti silta saulīte, tā vien gribētos tagad uz kalnu. Ja man visu nakti būtu logs stāvējis vaļā, es gan nebūtu pamodusies šorīt! :D

Šodien kaut kā labs garīgais, nekas vēl nav paspējis nobojāt. :p
16.02.2012 11:14 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
sveikas!

lai nav jātaisa jauna diskusija- meitenes, varbūt zinat? Vai Forbes ir laba lasāmviela priekš vīriešiem? Vai ir kāds labāks un interesantāks žurnāls?
paldies)
16.02.2012 11:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits