Čau! Vēl neesmu pieradusi pie jaunā dizaina, tādēļ pēdejās dienas kaut kā reti te iegriežos :)
Šī diena tāda pati kā visas citas, ja neuzbāztos draugiem.lv un citās interneta vietnēs ;) dr.lv vispār fascinē, okey, saprotu, ja šo dienu tur ej atzīmēt ar savu ļubestību, bet sakiet, lūdzu, kāda jēga ir sūtīt 10 apsveikumus pa dienu no meitenēm, paziņām?! Es, piemēram, šo dienu īsti nekad neesmu svinējusi, neskaitot 3 gadus, kad centos to ieviest savās attiecībās, tā kā attiecību vairs nav un ir labi redzams, ka neviena, ar ko gribētu svinēt šo dienu man arī nav, tad nu man interese ir nulle, lieks atgādinājums tikai no "draudzeņu" puses par to, ka esi viena, lai gan labi to zina tāpat, bet nu okey! Citādi labi pasmējos ar vienu draugu, tas pamatīgi uzlaboja garastāvokli, pasmējāmies par viņa apmātajām pielūdzejam :D
Šīs dienas plānā nekas. Varbūt noskatīties kādu filmu, izmest līkumu ar auto. Ar draudzeni sagribējās dikti sušīī, bet nolēmām, ka šī nebūs īstā diena, jo viss drosi vien būs pārpildīts, tad nu tas tika atlikts citai reizei :)