Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jaunais Cityfitness

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Šodien biju jaunajā Cityfitness Sky&More. Esmu nedaudz vīlusies. Pirmkārt, aerobikas zāle - tāda garena, treneri no beigām knapi redz, viņai nav mikrafona, kurā runāt, tātad arī knapi dzird. Visiem nemaz nepietika paklājiņu nodarbības lēnajai daļai. Dušās nav plauktiņu, uz kā uzlikt šampūnu, kamēr mazgājas. Ģērbtuvēs netīrs, pilns ar matiem pa grīdu, tāpat arī aerobikas zālē. Apkopējai jau nu reizi pāris stundās vajadzētu izmazgāt.
Es agrāk gāju uz Imantas Atlētiku, palicis prātā, kā viss bija tur, un jāsaka - Cityfitness netur līdzi :( Bet Cityfitness toties ir lētāks. Nodarbību piedāvājuma ziņā Atlētika tomēr ir pārāka.
Tas tā - ja kāda nevar izvēlēties, uz kurieni labāk iet, tad var uzklausīt manu viedokli!
13.02.2012 22:05 |

Reitings 2
Reģ: 16.02.2012
Man gan par jauno City Fitness Sky&More tikai labākās atsauksmes! Nodarbības ļoti foršas, treneri aktīvi! Un tie jaunie trenažieri vispār super! + ja īsti nezin ar ko sākt var aprunāties ar treneri zālē, viņš visu aprādīs un pastāstīs!
Protams ir vēl šādas tādas lietiņas, kas jāpielabo, bet tas noteikti ar laiku! Man tas plauktiņš dušā nav tik vitāli svarīgs:)

City Fitness ir super - foršas nodarbības, treneri, smaidīgas un izpalīdzīgas meitenes strādā. Tā turēt! Un cena arī tikai vēl viens pluss, ja vēl noķer izdevīgās akcijas, tad vispār prieks!

Es noteikti ieteiktu izvēlēties City Fitness, nevis Atlētiku, bet katram jau savs viedoklis:)
16.02.2012 09:38 |

Reitings 362
Es arī esmu dzirdējusi, ka tur ļoti daudz cilvēku šobrīd, baigi saspiesti. Varbūt ar laiku paliks mazāk.
PS. Kupidons izklausās pēc City Fitness pārstāvja :)
16.02.2012 09:57 |

Reitings 2
Reģ: 16.02.2012
...un sunscreen pēc Atlētikas:D

Nē, es vnk māku novērtēt labu pakalpojumu, nevis gausties par visu:)
16.02.2012 10:02 |

Reitings 3379
Es jau domāju, ka kāds te saskatīs gaušanos, bet tā nav - es tikai izsaku subjektīvu viedokli.
Es uz Atlētiku gāju apmēram gadu, tāpēc varu droši salīdzināt. Protams, CityFitness Sky&More ir savi plusi - tur nevalda krievu valoda, vismaz pie treneres, kuras nodarbības esmu apmeklējusi. Bet nu sorry - ja vēderpreses vingrinājumus liek pildīt stāvus, jo trenere zina, ka paklājiņu visiem nepietiks - tas IR zem katras kritikas. Un cik ilgi tā? Manuprāt, tās bija lietas, par ko jādomā pirms kluba atvēršanas.
Man trenažieri ir vienaldzīgi, tāpēc es priecātos par plašāku nodarbību klāstu. Un cena, kā jau teicu, CityFitnesā ir zemāka, tā ka es neuzskaitu tikai trūkumus :)
Peace.
16.02.2012 10:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits