Gatavošanās Valentīndienai!

10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011

Heey, meitenes! :)

Zinu, ka līdz Valentīndienai vēl laiciņš, bet gribēju noskaidrot, vai svinat šos svētkus? Kā pārsteidzat savas otrās pusītes un ko šogad plānojat pārsteigt?

Kā parasti jūsu sirdsenkuri pārsteidz jūs? (l)

06.02.2012 01:36 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Neesmu shis dienas nideja.Mazliet pasvinam.Tik ceru,ka man nedavinas rozes,tas pukjes man gan uzdzen sermulus un manejais niekus nedavina,ciest nevar,tapec parasti ir kads nasnkjis un ziedi un par cik ta ir darba diena,varbut vakarinjas un viss.
07.02.2012 12:21 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Es arī nesaprotu, kāpēc šī diena ir TĀ jāienīst..

Manā gadījumā tas būs vēl viens iemesls izrauties no ikdienas, jo abi strādājam nopietnus darbus, vakaros bieži vien esam saguruši un apskāvušies aizmiegam, tad šajā dienā sarunājām, ka nedāvināsim dāvanas viens otram, bet aizbrauksim uz kādu restorānu vakariņās. Protams, ziedus es arī gaidu :-D

Viņš tiks pie tradicionālajām vērtībām šajā portālā :-D
07.02.2012 12:26 |

Reitings 71
Reģ: 27.11.2011
Nu nezinu, mums katra diena ir kā Valentīndiena, tādēļ šis nav mega notikums.
Protams dāvaniņa būš, bet arī ikdienā mēdzam pārsteigt viens otru ar dāvaniņām.
07.02.2012 13:09 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Es gan esmu ļoti priecīga, ka Valentīndienā un Sieviešu dienā, džeki uz ielām ir ar puķēm. Tas ir tikai jauki , ja vīrietis grib iepriecināt savu sievieti.
Un tieši tā, kurš saka, ka tas notiek reizi gadā? ja vīrietis ir pieradis dāvināt ziedus, tad to arī dara!

Jo, piedodiet, bet, lai kā kāda te teiktu, ka nepatīk, ka dāvina kko Valentīndienā, kādu puķīti zemapziņā katra gaida! :P
07.02.2012 14:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits