Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Clip in mati

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009

Sveikas, meitenes! :)

Ir doma ieviest sev tos clip in matus, izlasījos arī visas iepriekšējās diskusijas par tiem. Bet man rodas šādi jautājumi:

1)Ja ar tiem staigā zirgastē, tad taču redz tās sprādzes utt, ne?

2)Ja es tādus ieviešu, tad man savējie mati visu laiku ir jāsaglabā tādā krāsā, kādā tie pieliekamie ir. Bet es matus krāsoju ar putām un tās nedaudz, bet mazgājas ārā, līdz ar to mati paliek gaišāki ik pa laikam. Krāsot īsti negribās, bet laikam tad nekas cits neatliek. Ko jūs ieteiktu darīt šīs lietas labā? :D

05.02.2012 22:11 |

Reitings 259
Reģ: 03.02.2012
1) Zirgastē var droši staigāt, tikai mati savādāk jāpiesprauž. Re kur pamācība kā to izdarīt- http://www.youtube.com/watch?v=iLN-UyweRsI&feature=fvst es vienmēr taisu pēc šīs pamācības un izskatās burvīgi :)
2) ja tu pērc clip in dabīgos matus, tad tos arī var droši krāsot, tā kā vienmēr tos toņus var saskaņot..

kādā krāsā ir tavi mati?? jo manējie ir tumši brūni un pielitkie mati ir nedaudz nedaudz gaišāki, taču kad pielieku klāt tad atšķirību vispār neredz, kā arī nopirku tresi ar blondiem matiem un izskatās,kā balinātas šķipsniņas..man ļoti patīk..
savējos pirku- veikalā Mella (mella.lv) viņiem viss ir uz vietas var iet un pieksaņot saviem matiem. Komplekts maksāja 55ls ar kuru man pilnībā pietiek, varbūit kādai liksies padārgi, bet man vienalga, kvalitāte super!!! un negribeju iegrabties no ebay. vai gaidīt pāris nedēļas un pirkt no kāda sludinājuma. :P
05.02.2012 22:57 |

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Bella_me, paldies par info. :)
Mani mati ir pie saknēm brūni, bet zemāk tādi tumši blondi.
Jā, man arī ir doma par Mella, tikai es ceru uz lētāku summu, jo man mati pašai diezgan plāni. Tāpēc arī nekādas superdaudzās šķipsnas negribu likt, lai neizskatās nedabīgi. :D
05.02.2012 23:19 |

Reitings 259
Reģ: 03.02.2012
Skaidrs! :) nu aizej katrā ziņā pie viņiem uz salonu un viņi piemeklēs piemērotāko tieši Tev :)
06.02.2012 00:45 |

Reitings 156
Reģ: 19.01.2012
Laimīgās tās, kurām plāni mati..var tā forši pielikt clip in.. es vienreiz aizgāju uz profesionālo salonu, kur ir daudz to clip in matu..pieliku vienu komplektu un izskatījās, ka man no matiem dažas šķipsnas nav apgrieztas..izskatījās, ka vēl kādus 5 vai vairāk komplektus nāktos pielikt klāt :D sanāktu paliela summiņa, ap 200ls..ieteica, ka var filēt, bet nu labāk tad audzēt dabīgos :)
06.02.2012 01:30 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Laimīgās tās, kurām plāni mati? Jā,tiešām,jo biezus matus nudien neviena sieviete nevēlētos sev. :D
06.02.2012 02:54 |

Reitings 156
Reģ: 19.01.2012
kuram ir plāni tās vēlās :D
be tnu tāds čakars.. stunda iet, lai sataisītos..vienīgais prieks ir ballītēs, kad citi slavē utt. :D
06.02.2012 17:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits