Nu, šobrīd esmu ceļā uz pārmaiņām. Ja man izdosies, tad pēc pus gada sākšu dzīvot viena, vietā, kur nekad neesmu bijusi, kādus 1500km prom no LV, studēšu to, par ko 100% neesmu pārliecināta, ka vēlos, kaut tas aizņems 5 gadus manas dzīves, nevienu tur nepazīšu.
Pamudināju es pati, nekad neesmu savu nākotni saistījusi ar šo zemi.
Attieksmei ir liela nozīme, tu vari būt nobijies vai gaidīt aizraujošu piedzīvojumu.
Liktenim neticu, bet arī ar to studēšanu svešumā man trāpījās veiksme, var saukt arī par likteni vai brīnumu, bet ja tā nebūtu noticis, es tagad te šo komentāru nerakstītu, bet gan grauztu nagus, jo mana nākotne pēkšņi izskatītos pēc baltas lapas. Dzīvē zīmes saskatu savstarpējās attiecībās, ir cilvēki, kuri periodiski uzrodas manā dzīvē, kā no gaisa, es varu tikai nopūsties un domāt - Atkal?! , un mēģināt izdibināt, kāda velna pēc es satieku tos cilvēkus, kurus satieku.
Jā, tieši attiecībā uz cilvēkiem es uzskatu, ka viss notiek, kā tam jānotiek, nekas nav bez iemesla. Gan nozīmīgi cilvēki, gan paziņas, pasniedzēji, radinieki, pretējā dzimuma pārstāvji, visi cilvēki, pat manas aizmāršības dēļ, ka nebiju izdzēsu epastā vārdu, iepazinos ar kādu Cosmo meiteni un par to tagad ļoti priecājos, cita Cosmo meitene mani mistiskā veida atpazina sporta zālē, arī to es uzskatu par liktenīgu sakritību, jo nu es nemāku izskaidrot, kā tā var sagadīties. Vispār šis portāls man arī ir devis savu artavu attieksmes maiņā - nespriest par cilvēkiem no pieņēmumiem, visbiežāk viss ir pilnīgi pretēji šķietamajam.
Izplūdu te, droši vien novirzījos no temata, bet man tāds domīgs garastāvoklis šovakar.