Valtentīndiena*

Reitings 14
Reģ: 25.01.2012

*Tākā tuvojās Valentīndiena,es gribētu Jums meitenes pajautāt,lai uzrakstat visādus iņčīgus valentīndienas novēlējumsu,pantiņus u.t.t ko zinat! :)

8-) *Un kā domājat šogad sagaidīt ? :)

31.01.2012 01:47 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Kāds tam sakars ar nelaimīgam attiecībam??!!!
Kādēļ tad nejautā ikdienā, nedēļas nogalē? Hei, kādu pārsteigumu vai ka aizvadījāt brīvdienas??!! Jāpiekrīt, ka tiešam visi jautajumi sākās tikai tad, kad runa iet (jā, zinu, ka runa neiet :-P) par dāvanām!

Cepjas jau par to, ka katru dienu izveido jaunu topicu ar to pašu jautājumu, kas jau ir izskanējis! Nu, ko orģinālu var šeit sagaidīt??!! Ja gadu no gada to prasa.

Es vispār nesaprotu jēgu šim, Tev ir mīļotais cilvēks TU viņu pazīsti vislabāk, tad TU zini, kas viņam patiks. Dažreiz šis te fascinē, cer te sagaidīt kaut kādu lielo brīnumu, kustini savu smadzeni un pakaļu, ja tik ļoti gribas pārsteigt!

Iemīlējies cilvēks būtu pārņemts ar plāniem un idejām, bet cilvēks, kas ir nopietnās attiecībās un gadiem kopā jau nu vislabāk zina, ko otrs vēlas vai nevēlas, tam noteikti nav nekāda sakara ar to, ka kāda cita ir nelaimīga!
31.01.2012 19:12 |

Reitings 14
Pirmkārt te nav jautājums ko dāvināsiet.;)
31.01.2012 19:13 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Nu par to pantiņu... Ko orģinālu tu ceri saņemt??! Manuprāt, orģinalitate sākas tur, kur tu pieleic savu roku, sirdi nevis izvelc no neta, ja nav talanta dzejošanā noteikti ir citur talants, nezinu rokdarbi, ēst gatavošana, dziedāšana, zīmēšana utt, kāpēc nevar izdarīt to??!!

Man līdz šim nekad nav radies jautājums ko un kā darīt mīļotajam cilvēkam, ja nu tās nav tehniskas lietas, sūtījumi un kaut kas tamlīdzīgs, bet ko rakstīt... Noteikti ir kaut kādas atmiņā paliekošas frāzes, notikumi, kas arī veido to īpašo gaisotni, tad izmanto to, tas noteikti atstās lielāku iespaidu par pantiņu, kurs balstīts uz atskaņām!
31.01.2012 19:17 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
ATKAL (e)
Kāpēc nevar uztaisīt vienu diskusiju un runāt par to sarkano dienu, naf jācep augšā vienu pēc otras? :@
31.01.2012 19:19 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Tas viss ir tik stulbi,ārprāc,vēmiens nāk par visu šo,atceros,ka skolas laikā visi klaigāja,staigāja ar sirdīm,pārīšiem taisīja prikols apsveicienus,es pat slēpos tajā dienā,lai izbēgtu no tiem jocīgajiem apsveicieniem (e). cilvēki taču viens otru mīl ne aiz izrādīšanās un kkādas dumjas skaļas,sarkanas dienas, vai ne tā?! :-O
31.01.2012 19:19 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Nu ja es nemācētu atrast internetā kādu pantiņu, tad pati sacerētu, ko arī bieži uz jubilejām daru, jo netā visi veci un notrulināti.
Un starpība tiešām nav par to, ka ir vai nav dāvanas pieminētas, bet tā tēma tiešām tiek malta katru gadu 3 reizies dienā, vismaz 2 nedēļas iepriekš! ;-)
31.01.2012 19:20 |

Reitings 2943
Reģ: 29.01.2009
Tātad, ja nepatīk diskusijas par valentīndienu un ažiotāža kas ap to grozās, tad ir nelaimīgas attiecībā? :-D varbūt tieši otrādi, mēs esam tik laimīgas katru dienu, ka viena īpaša diena nav jāizceļ. Mēs saviem vīriešiem esam kā dāvana 366 dienas gadā un viņi mums kā pārsteigumi tāpat 366 dienas gadā. :-D Pietam katra diena ka mīlestības diena. Vot tā vajag mācēt dzīvot attiecībās, nevis gaidīt vienu īpašu dienu gadā lai WOLAAA! kaut ko īpašu izdomātu. :-D :-D :-D
31.01.2012 19:20 |

Reitings 14
Nu tad meitenes man jāatvainojas par šīs tēmas celšanu,jo tik slimu reakciju nebiju gaidijusi!! :D
31.01.2012 19:22 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
*Dūūda
Vot uzšaut, kāds sakars ar nelaimīgām attiecībām?

Abām, attiecībās esošajām pusēm, jāmīl viens otrs 365/366 dienas gadā 24/7, to parādot ar savu attieksmi un darbiem, nevis tagad visi sarosās savas, uz izjukšanas robežas esošās, attiecības glābt, it kā 14. 02 būtu kāda brīnumu diena :D

Kam ir labas attiecības tiem ir, bija un būs, kam nav tiem nav bijis un nebūs un tur var izplesties un sarauties.
31.01.2012 19:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits