Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mērcītes diētiskajiem Salātiem.

 
Reitings 14
Reģ: 14.06.2010

Sveikas meitenes,man ir jautājums- kādas jūs ikdienā lietojat mērcītes dijētiskajos salātos ? :)

30.01.2012 23:43 |
 
Reitings 118
Reģ: 29.01.2009
Ir tāda Spilvas salātu mērce. Manuprāt, diezgan viegla, varētu derēt diētiskajiem salātiem :-)
30.01.2012 23:57 |
 
Reitings 11
Reģ: 31.01.2012
Labaakais variants man piemeeram ir vnk olive oil...
31.01.2012 00:33 |
 
Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Uzspiežu citrona sulu, nekādas mērces neleju virsū.
31.01.2012 00:42 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Es arī izmantoju olīveļū vai to sajauktu kopā ar citronu sulu. Tajās veikalu mērcēs ir ellīgi daudz ķīmijas klāt.
31.01.2012 00:49 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es vienu brīdi biju iecienījusi tādus Knorr salātu mērcīšu pulverīšus - galu galā sanāk kaut kas līdzīgs Spilvas salātu mērcei. Līdz vienā dienā salīdzināju sastāvu ar krējumu vai majonēzi (neatceros) - sanāca, ka tā mērcīte ir kalorijām bagātāka, kā krējums vai majonēze.
Respektīvi - ne viss, kas izskatās veselīgs, tāds ir.

Salātos krējuma vietā var likt kefīru vai bezpiedevu lakto.
Var taisīt arī no olīveļas, nedaudz citrona un dažādiem pipariem.
31.01.2012 00:49 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
tb olīveļļu :-)
31.01.2012 00:49 |
 
Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
es nekādas citas mērces kā olīveļļa + balzāmetiķis nelietoju..
dažreiz jaucu balzāmetiķi ar medu, pie rukolas lapām ideāli iet klāt :-)
31.01.2012 00:50 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Es esmu liels salātmīlis, bet balzamiko vēl neesmu pamēģinājusi, kāda šim garša, pēc sojas mērces negaršo? :-D
31.01.2012 01:00 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man balzamiko ir topā marinādēm, nebiju iedomājusies kā salātu mērci izmantot.
Tas noteikti negaršo kā sojas mērce, līdzīga ir tikai krāsa.
Būs man ar' kkad jāizmēģina.
31.01.2012 01:03 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
pulveri ir peedeejais s*ds. Oliivellja ir vislabaakais veseliigais variants
31.01.2012 01:22 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
piemeram ja taisu tomatus ar sīpoliem un gurķiem svaigiem tad pieveinoju kefīru :)
31.01.2012 02:38 |
 
Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Balzamiko.
31.01.2012 02:40 |
 
Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
es tiešām nezinu, kā izskaidrot to garšu... saldeni skābs ar diiikti patīkamu aromātu :-P (par balzāmisko etiķi)
31.01.2012 02:43 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
aaa es veel miilu sojas merci viskautkam pielikt klat (l)
31.01.2012 02:53 |
 
Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es olīveļļas vietā izvēlos rapšu eļļu, tā man garšo daudz labāk. Nebaidos izmantot eļļu, jo labie tauki organismam ir vajadzīg
31.01.2012 02:58 |
 
Reitings 318
Reģ: 19.01.2010
"kārums" tagad ražo grieķu jogurtu!
tieši to gan neesmu mēģinājusi, bet es lietoju to turku jogurtu spainītī (neatceros firmu) - bija ok, tikai tas spainītis paliels, vienai bija neizdevīgi, jo katru dienu netaisīju salātus un pūka iemetās! :D
31.01.2012 04:14 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Kā kuro reizi- majonēzi, sojas mērci, dažādus etiķus, balzamiko, sinepes, medu, citronu sulu, dažādas eļļas, bezpiedevu jogurtu utt.
31.01.2012 10:50 |
 
Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Man patīk balzamiko, olīveļļa, pesto, trifeļu eļļa dažādās kombinācijās ;)
31.01.2012 16:51 |
 
Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
es lieku Spilvas salātu mērci)
31.01.2012 17:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits