Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

HELP!

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011

ir tā, ka vakar aiz savas nereālākās muļķības netīšām nobidojās vienas kurpes un beigās sanāca tā, ka patiešām nobidojās +++ izrādijās, ka neprareizais izmērs! Es sakontaktējos ar pārdevēju, ka tā ir sanācis un viņa man atsūtija vēstuli :"I will have to report this matter to Ebay who will contact you." Ko tas nozīmē? mani tagad izbanos ārā, vai? :D ko man darīt, jums tā nav gadijies?

un otrais! šodien man nogļučija kompis pie BUY pogas un līdz ar to uzspieda 2x(!!!!!!!!!!!) ok, tas jau tāds nieks, ko es tur sūtu (skropstu līmīte), bet man to otru nevajag, jo kompletā tā jau ir 2as! :D ir iespēja kkā cancelot to pirkumu? par vienu līmīti jau samaksāju un to ņemšu, bet ko ar otru darīties?

āā! Es atvainojos, bet man ir stress. :D

p.s. besī, ka nospižot netīši to buy nav iespējas cancellot. a ja nu es pardomāju?! :D

29.01.2012 03:41 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Ja es bidoju un man rādās,ka esmu vinnējusi,tad man tā prece obligāti jāpērk?Ja es pārdomāju-man vienalga to naudu no konta noskaitīs? :-D
29.01.2012 04:16 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Es tur arii neko nejeedzu bet man liekas ka nevar taa...ja tu esi vinneejusi tad tev jaapeerk...uz epastu naak veestules un ja tu nenopirlsi tad tas cilveeks var laikam kkaa uzlikt uz tevis negatiivas atsauksmes, lai citi neiekristu uz tevi...jo tad kad beidzaas taa bitoshana vai kaa tur tad vinji to preci vairs nepaardod. Tikai tam kas vinneeja. Kkaa taa: d
29.01.2012 05:03 |

Reitings 521
Reģ: 14.07.2009
Man reiz bija tā- laimēju izsolē vienu lietu, bet tieši ar karti parādījās problēmas un nevarēju samaksāt, teicu pārdevējam, ka nevarēšu tik drīz samaksāt, tomēr neņemšu un protams atvainojos, ka tā. Pārdevējs par laimi izrādījās ļoti jauks un teica, ka tas nekas + vēl ielika man pozitīvu atsauksmi :D
29.01.2012 05:51 |

Reitings 235
Reģ: 04.04.2011
protams, vari nemaksāt tikai pie tava profila tiks ielikta negatīvs feedback`u. un naudu no konta nenorauj automatiski, tev jaiet un pašam jāmaksā tur spiežot vairākas podziņas :-D
29.01.2012 07:34 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
iesaku uzrakstīt pārdevējam, jo es ar kļūdas pēc pasūtīju, ko nevajag, kad uzrakstīju, tad pārdevējs bija atsaucīgs un canceloja preci un ielika labu feedback :) takā labāk pamēģini sakontaktēties ar pārdevēju.
29.01.2012 14:19 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Uzrakstīju pārdevējam.Redzēs,ko uzrakstīs,bet jauki,ka vēl neviens nebija negatīvu feedbacku ielicis :-)
Un kā var atcelt kādas preces pasūtīšanu?Visu laiku,kad ieeju paypalā,man parādās citas preces,ko kļūdas dēļ it kā paņēmu,kā tādas var atcelt?
29.01.2012 14:40 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
to pārdevējs atceļ, nezinu kā, bet izdara :)
es 2x esmu kļūdas pēc pasūtījusi vienam pārdevējam, atvainojos, un šis nezinu kā visu laboja :D
29.01.2012 15:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits