Sveikas meitenes..
Rakstu šāda veida forumā pirmo reizi.Atklāti sakot,es pirmo reizi lūgšu padomu pilnīgi svešiem cilvēkiem,jo pati saviem spēkiem atbildi rast nespēju.
Mans jautājums būs pazīstams visām sievietēm un domāju,ka katra no jums saprot cik grūti ir spert soli-izbeigt attiecības.Izbeigt attiecības,kamēr tu mīli vīrieti no visas sirds.
Problēma ir tāda ,ka viņa greizsirdībai nav robežu.Gribu minēt,ka kopā esam tikai 5 mēnešus.Sākumā tā nebija... Bet tagad.. esmu attapusies,ka nedrīkstu vairs sarakstīties ne ar vienu vīrieti komunikācijas portālos. Nerunāju jau par nepazīstamajiem,bet par ilggadējiem draugiem.Nedrīkstu iet nekur ar draudzenēm.Nedrīkstu runāties ar viņa draugiem. nedrīkstu neko'. kamēr viņš strādā (12 stundas) man ir jāsēž istabā un nedrīkstu ne ar vienu sarunāties.Ar mums dzīvo vēl 4 puiši,es saprotu ka viņš ir greizsirdīgs.Bet kas tā par mīlestību bez uzticēšanās? Vai tad man jāsēž kā sunim pie ķēdes istabā??
Man ir sabojāti nervi,es raudu par katru nieku,viņš mani noved līdz asarām,pat ja dzird ka es pārmiju pāris teikumus ar kādu no viņa draugiem. Kad mēs neesam mājās,viņš atrod citus iemeslus būt greizsirdīgam. Viņš man netic un savā galvā izdomā neprātīgus scenārijus ko tik es neesmu darījusi viņa prombūtnē.
Es būtu jau sen viņu pametusi ,bet es viņu mīlu.... es tiešām no visas sirds viņu mīlu,un nevaru pamest,bet saprotu ka tāda dzīve ir mocības gan man gan viņam..Man ir tikai 20 gadi ,un tāda situācija man ir pirmo reizi tāpēc nezinu ko iesākt. Varbūt kādai ir bijusi līdzīga situācija un pateiks man ar ko tas parasti beidzas. Man nav spēka vairs cīnīties par šīm attiecībām . Es tikai tagad saprotu visas tās sievietes kuras vīrieši iekausta un ,kuras tik un tā neiet no viņiem prom. Agrāk domāju,ka muļkes ! Bet tagad saprotu,ka viņas vienkārši mīl.. Domāju,ka pārspīlēta greizsirdība ir līdzīga. Tu saproti ka tas nav pareizi un tu nevari vairs būt ar to vīrieti,bet tu nevari aiziet...
Lūdzu palīdziet meitenes..