ko man darīt ja kautrējos drauga klātbūtnē pirzt? viņš gan nekautrējas laizt klusos un skaļos. man kauns viņa vietā. esam pazīstami gandrīz gadu bet es kautrējos. tualetē mums ir laba akustika. kauns arī tur iet nopirzties jo skan. :-(
nu tad lai viņš vienītī tās pupas ēd :-D visu, ko tev iesaka, tu met malā, kaut kādi attaisnojumi - no wc dzirdēs, uz balkona nē - pārāk bieži, istabā arī nē - smaka liela! domā pati, ko darīt lietas labā, mošk padzer mezym, tad vēders smaguma sajūtu nezin, starpcitu :-D
vai tas mezim der pret pirdieniem? nu jā bet draugs ēd pupas un laiž smirdīgos bobjus tā ka sega pa nakti cilājās. viņš pa nakti stundas laikā izstabu piepirž ja pupas ir ēdis man prottams jāvēdina jo viņam jau sava smaka netraucē. varbūt to mezim var viņa pie tām pupām piebirdināt pa kluso klāt tad nebezdēs?
Wtf? No sākuma tu pati nezini kā tikt galā ar savām gāzēm, bet beigās jau saki, ka draugs tā piegāzē, ka jāvēdina istaba, tad jau vari laist savas smakas droši-tāpat draugs nejutīs :D
Šitas izklausās pēc tāda pat joka, kā man vienreiz viens čalis pajautāja: Vai meitenes arī kakā????
Nu tādā gadījumā, ja tavējais domā, ka meitenes nepirž, tad viņš ir totāls LOHS. :D
mans draugs manā klātienē visu atļaujas tikai man grūti. šī diskusija ir vairāk par to kā lai nekautrējos jo es arī pārģērbties eju uz vanas izstabu. vienreiz vanas izstabā aiz aizkariņiem ģērbos viņam vajadzēja uz tualeti. es domāju ka viņš pačurās bet viņš nolika tādu brūno lāci ka viss noklunkšķēja. man palika pat neērti viņa vietā. sāku dziedāt lai domā ka nedzirdēju. redziet viņš no manis nekautrējās.
Nu ko tad Tu cel brēku, es piržu un kā vel, un? Nomirusi jau vēl neesmu, un nav dzirdēti gadījumi, ka puisis pamet meiteni tāpēc, ka viņa pirž. :D
LOL..