ko man darīt ja kautrējos drauga klātbūtnē pirzt? viņš gan nekautrējas laizt klusos un skaļos. man kauns viņa vietā. esam pazīstami gandrīz gadu bet es kautrējos. tualetē mums ir laba akustika. kauns arī tur iet nopirzties jo skan. :-(
nav oblegāti bet kad viņš ir mājās un vajag tad ir grūti saturēt un nav kur doties nopirzties. pēc pupiņu saēšanās taču nāk. jums nenāk? mums vienistabas dzīvoklis, nevar jau kaut kur klusumiņā aiziet
kur tāds klusināmais nopērkams? es jau citreiz uzgriežu skaļu mūziku kad viņš ir mājās,lai nedzird bet pec pupiņu ēšanas smaka ari ir. man atvainoties katru reizi? man kauns par to runāt ar viņu.
Mans draugs sāka bezdēt tikai tad, kad man tā netīšām paspruka, nosmējāmies zili, protams, man bija kauns, bet tas taču ir dabīgi.!!
Tagad ja man gribās tad laižu pa kārtīgo, tomēr nepatīkami to visu turēt sevī.
Tādās reizēs pat vairs nepievēršam tam uzmanību!
bet es gribu lai viņš domā ka es nebezdu. :-( citreiz ir tā ka viņš pa nakti paliek ilgāk augšā nekā es. man jau bail un kauns domāt ja nu es pa miegam es rauju skaļos! pati jau es nezinu un nejūtu vai pa miegam nelaižu bombenes zem segas.