Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

lidzeklis matiem

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009

milas meitenes ta ka man ir smalki ,bet ne plani loti taisni pusgari mati,tie pilnigi ir pieplakusi pie galvas,ka nolaiziti,lidz ar to izskatas,ka man vini ir plani,bet ta nav ,tad nu iesakat labako sampunu matu kuplumam,balzamu,masku un ar fenu fenojot kadu lidzekli likt pie saknem lai tos fenojot vini paliktu ilgu laiku apjomigi lai stundas laika nepieplok atkal pie galvas...

23.01.2012 06:02 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man ir līdzīgi mati, tikai arī plāni, ne tikai smalki paši par sevi.
Manuprāt, šampūnam vispār nav nozīmes, kondicionierus un maskas mainu - no tām man svarīgāk iegūt spīdumu un veselu matu izskatu.
Bet, lai iegūtu ilgstošu apjomu, pie saknēm lieku matu putas un, ja ir laiks, pēc izžāvēšanas pie saknēm ietinu tos asos rullīšus. Pēctam kuplums garantēts 2 dienas.
Esmu lietojusi arī tādus leave in Volume krēmus un fluīdus, piemēram Syoss- tie arī diezgan piedod apjomu, bet nomāc spīdumu un mati tādi stīvi paliek.
23.01.2012 12:05 |

Reitings 158
kas ir asie rullīši? tie lipeklīši?
Bet tev viņi nesapinas garajos matos, ka pēc tam jāplēš un grūti dabūt ārā?
23.01.2012 13:09 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Jā - tie lipīgie.
Ja liek tikai pie saknēm, nekas nesapinās - paņem šķipsnu, pacel un pie saknēm iestiprini rullīti, paceļot šķipsnas sākumu uz augšu. Izņemšana arī vienkārša - ņem un velk viņu ārā.
Nekādā gadījumā nevajag neko tīt - tas sapiņķerējas, un tam nolūkam tie rullīši nav domāti.
23.01.2012 13:25 |

Reitings 158
Skaidrs, būs jāpamēģina! :)
23.01.2012 13:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits