Tur rakstīts: "Ja esat iesācējs, rekomndējams izmantot 1 līmeņa riņķī". No tiem pieciem 1 līmenis ir - Health Hoop Dynamic S, Health Hoop Magnetic un Health Hoop New Body.
Pirmo atmetu, jo liekas par smagu 1.6kg (tur rakstīts). Jo kad es griezu - dažreiz 1kg sākumā likās par smagu.
Un no tiem diviem atlikušajiem - atšķirību gandrīz neredzu. Bet priekšroku dodu tam Health Hoop Magnetic, jo tur ir tie silikona masāžas elementi. :-) ;-)
Jāizvēlas kaut kāds vidējais aritmētiskais no visiem, jo nemainīsi jau tos riņķus visu laiku.
Piekritīšu par to magnetic, man līdzīgs, pat laikam tikai 1kg sver, tam bija 1,2 kg, un tas ir pietiekoši, domāju, ka 1,5kg jau par traku un tā tikai var vēl sasist iekšas.
man jau liekas, ka tie "iesācēju" un "pro" līmeņi ir sadalīti tikai tapēc, lai vairāk klienti pirktu. No sākuma vienu, pēc tam vēl vienu un vēl.....
Es kad pirmo pirmo un vienīgo savu riņķi - ņēmu 1,7kg smagu, ar masējošajām bumbiņām.
Man bija pašai savs "iesācējas" un "neiesācējas" līmenis. vai nu 10min dienā, vai 20 -30 utt.. :-)