Vēlos kaut ko vairāk

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010

Tās, kas strādā algotu darbu, jums nav „obidna”, ka esat tikai darbinieki, ka reāli pelnāt lielo naudu citiem? Un vai nedomājat par kaut ko savu? Es par to sāku arvien vairāk un vairāk domāt, ka es strādājot vienkārši notriecu savu dzīvi citu labā. Ok, pakāpšos pa karjeras kāpnēm, kļūšu par kādu menedžeri, bet tāpat saņemšu pārsimts latus lielu algu, kamēr tāpat nevarēšu nopirkt ne māju baltezerā, ne ceļot pa pasauli, t’pat būšu atkarīga no tās aldziņas un dzīvošu kā tāds mietpilsonis „mājas – darbs – mājas – darbs – 1x gadā atvaļinājums – darbs - mājas” un tā visu mūžu.

17.01.2012 00:44 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Nedomāju par tādām lietām.Katram cilvēkam prāts ir tik cik viņam ir.Nu un cik tev tas prāts ir tieši tur tu arī tanī dzīvē esi.

Tas ir no tēmas-redzu visi bagātie katru dienu ēd restorānos,arī mēģināju katru dienu ēst resrorānos,bet bagāts nekļuvu:D :D:D /Šis nav copy paste tekst pats tiko izdomāju un lepojos ar to:D/
21.07.2012 08:47 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
negribu sagraut kāda sapņus, bet biznesmeņi arī vergo un pat vairāk, un ja kkas noiet greizi tad ar sliktākām sekām. baņķieru un investoru labā, kas dažkārt ir saistīti ar kriminālām aprindām.
baņķieri arī vergo lielākiem baņķieriem.
kam vergo pavisam lielie baņķieri labāk neteikšu.

principā vienīgais veids kā tiešām ir strādāt priekš sevis ir audzēt pārtiku pašam sev savā viensētā vai dzīvot mežā un lasīt ogas un ķert dzīvniekus.
diemžēl bet tāda tā realitāte ir
21.07.2012 09:12 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Es pats agrāk esmu vergojis un nekaunos no tā esmu strādājis pazīstamo labā,man bij 10 kādreiz 15 cilvēki,nu un guli mašīnā pieskati viņus,skaties kā viņi strādā,aizbrauc nopeldēties,aizbrauc paēst,pa pilsētu lokus patin,vai ar laptopu dienu gultā noguli, tā darbu sakārtošana un darbs aizņem 30min varbūt stundu dienā.Materiālus pasūtīt vēl šo to.Būvuzraugu aizbraukt nopirkt,lai viņš nekad neko lieku nesaka.Tā apm.
21.07.2012 09:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits