Jā, arī man gribas savu biznesu kaut kad nākotnē. Bet pašlaik gribu iekrāt pieredzi un strādāt citiem, jo es to biznesa vidi esmu "atskatījusies" jau..
Protams, plusi tādi, ka ir nauda, pēc gadiem (parasti, kad bizness nostabilizējies) var ceļot, atļauties vairāk. BET..tas arī nozīmē baigo darbu. Savus vecākus bērnībā vispār redzēju tikai tā normāli Ziemassvētkos, jo vienmēr viņi bija tie, kas no mājas gāja prom pirms manis, bet nāca pēc. Tāpat nemitīgi ir jāuztraucas tomēr, vai viss būs ok (piem.krīzes situācijās)- tas ir viennozīmīgi risks.
Un nepiekritīšu viedoklim, ka visi sāk jaunībā- nav tā. Tāpat kā tas, ka vajag baigos investorus un miljonus. Ir nenormāli daudz cilvēku, kas sāk ar mazu ieguldījumu naudas ziņā. Bet, protams, tas nozīmē, ka nebūs uzreiz šika ražotne, veikals, birojs (kā te vienreiz meitenes rakstīja, ka, ja grib savu biznesu, tad jau no paša sākuma tā, lai viss ir tā kā ir paredzēts). Ok, ir tādi, kam jau no sākuma ir viss kā vajag, bet..pēc pēdējās krīzes labi varēja redzēt, ka tik, cik ātri sāka, tikpat ātri arī beidza un tagad maksā kredītus.
Un realitātē jau ir tā, ka visi grib tās smukās mājas, naudu, labas mašīnas un ceļojumus, bet, uzņemties risku un smago darbu- tikai daži.