Principā tik sāpīgs, cik zobu tīrīšana, un, ka to dara kāds cits. Nu varbūt, ja esi traki ielaidusi aplikumu, tad pamatīgāk jāpakasa tas nost, bet nekas traks.
Vispār ir divas metodes - ar ultraskaņu un mehāniskā tīrīšana.
Man pag. nedēļ bija higiēna ar sodas strūklu. Sāpīgi tas nav, bet tas, ka lūpas groza un spaida uz visām pusēm, ir fakts.
Sasmērē lūpas pirms tam ar kādu balzāmu, jo man no tā sausuma (ka mute visu laiku vaļā, nevar aplaizīt utt.) sasprēgāja.
Runājot par higiēnistu, kāda ir šajā bijusi http://ej.uz/mg6g , gribētos nopirkt, tikai nesaprotu, ka bez kupona maksā higiēnists 40ls, kāpēc tik dārgi? :D
Garšaarodziņu - es arī domāju iegādāties to kuponu, tpc arī pie reizes uzjautāju, kā ar sāpēšanu. :D
Varbūt kāda ir bijuši tur un var pastāstīt kāda attieksme? :D
Es arī iešu pirmo reizi. Nopirku kuponu. Iešu uz Zobu feju upīša ielā.
Kuponā rakstīts, ka zobus tīŗa ar smilšstrūklas aparātu air-flow, tas ir kā? Man mutē būs smiltis? :D
Eju pie higēnista katru gadu, lai gan zobus tīru ļoti kārtīgi, profesionālis tomēr redz, kam vajag vairāk pievērst uzmanību.
Arī air-flow esmu mēģinājusi. Nu nekas sāpīgs tas nav. :D
Vienkārši uz zobiem pūš tādu strūklu - šķīdums ar speciālu pulveri. Redzēt neredzēju, bet sajūta tāda, ka pūš tādu kā abrazīvu pulverīti uz zobiem. Nekas traks.