Pēc savas pieredzes pasakiet - ir vērts iet uz ballīti, kur lielākā daļa cilvēku ir ne tikai nepieņemami, bet pat ļoti nevēlami? Puisis grib ņemt līdzi. Un tie ir viņa draugi, kurus nevaru ciest. Dillema :-/
It kā nē. Bet nevēlami man viņi ir tādā ziņā, ka diezgan slikti senā pagātnē ir izturējušies pret mani, varbūt neapzināti un, iespējams, to pat ir aizmirsuši, bet joprojām atceros, taču puisim viņi ir tie labākie un vismīļākie. Tā ir problēma, ko cenšamies risināt, bet nav vēl izdevies. Šovakar vienam no viņiem ir dz.d., bet kā lai es viņu sveicu, ja to nemaz negribu? :D
vakars nevar būt izdevies, ja tev tas jāpavada nevēlamu cilvēku sabiedrībā :-) es neietu, kādā gan sakarā man vajadzētu kaut kādas negatīvas emocijas? domāju, ka nevēlami cilvēki smaidīt neliks.. uztaisi mierīgo vakaru mājās ;)
Es esmu gajusi viram lidz pie draugiem ,ar kuriem man nav neka kopeja!Man liekas ,ka kadreiz mums jadara otra cilveka laba ari kas-virs vienmer tados gadijumos pasaka paldies-saprot,ka man ir bijis gruti runat ar cilvekiem ,ar kuriem tiesam gruti atrast kopeju valodu-esmu tik talu no fizikas,matematikas...! (t)