ir man tāda sāpe kādu laiku, beidzot izlēmu izlikt to vismaz te... (t)
divas nedēļas pirms svētkiem, sev netipiski, pieņēmos svarā - no 61 līdz 63, lai arī visu laiku centos atgriezties pie sava pamatsvara - 60kg, ne tāpēc, ka jūtos resna, bet tāpēc, ka tā ir vislabākā pašsajūta. nu, labi. padomāju, ko tur daudz - bija daudz treniņu, iedomājos, ka varbūt muskuļu masa aug un nevajag uz to tā iespring...
tad nāca svētku laiks un, protams, nekas nemainījās, svars uzkāpa līdz 64/65. 65 savu mūžu nebiju svaros redzējusi, tāpēc uzreiz pēc svētkiem pāris dienas "attīrīju" organismu (ar ūdeni, daudz augļiem un nepārspīlētu uztura daudzumu), lai vismaz sirdsmieram tas skaitlis nebūtu vairs 65. cerēju, ka, atsākot treniņus vēl nedēļu vēlāk, viss būs kārtībā, atgriezīšos arī ierastajā dienas ritmā, vairs neēdīšu muļķības katru dienu. vakar bija ļoti laba diena, kad beidzot sajutos labi - svētku riepa bija aizdzīta, biju paēdusi, bet ne pārēdusies un aizgāju gulēt ar domu, ka šorīt svari stabili rādīs vismaz 64. pigu man :-| pamodos un 65.7 kg.
labi, it kā nejūtos sūdīgi un neesmu arī nekāda resnā, bet no kā man tas svars var tā kāpt?! (t) pilnīgi vai bail paliek, kas ar mani notiek. stāvoklī, kā šķiet, neesmu (nu nav tāda īsta pamata par to aizdomāties), varbūt kkādas veselības problēmas?! jā, protams, zinu, ka jūs neesat ārsti u.t.t., bet nu man tiešām par šito uztraukums, domāju, ka varbūt kāda ko līdzīgu piedzīvojusi, var padalīties... ;-)