Tā kā pati 1. semestr nostudēju šajā augstskolā - NEVIENAM NEIESAKU STUDĒT TUR, TIEŠĀM!
jo:
-skola nav akreditēta
-lekcijas patstāvīgi pajūk
-manuprāt, zems izglītības līmenis, skola nesniedz tik daudz zināšanas, kā es vēlētos
- "studē budžeta" ir tikai acu apmāns, jo, ja visos priekšmetos ir 8 semestrī tad, protams, budžets garantēts, bet ja kāda ir zemāk, tad Tu automātisko izlido no budžeta. Piemēram, man sanāca šobrīd tā, ka 1 semestris budžetā izmaksāja 197 Ls. (tā summa skaitījās kā drošības nauda, kura paredzēta puse par 8. semesti, ja gadījumā Tu paliec budžetā, Tev to atgriež) Acīmredzot, ja Tu azej vienkārši prom no skolas, tad tā naudas summa aizpeld skolas kabatā
- infocentrā skaidras atbildes uz jautājumiem var reti dabūt
- skolā pat nav ēdnīcas
- lekcijas reizēm pat nenotika tāpēc, ka skola nevar nodrošināt telpas visiem kursiem
- skolu grūti apvienot ar darbu, jo Tu pat nevari zināt, kāds lekciju saraksts Tev būs paredzēts nākamajā nedēļā, jo ta pastāvīgi un krasi mainās
Tā varētu turpināt vēl un vēl.
Bet nu šobrīd man ir tāda situācija, ka gads ir sabojāts šīs skolas dēļ. Ar nepacietību gaidu septembri, lai sāktu studijas stabilā augstskolā un iegūtu kvalitatīvas un noderīgas zināšanas!
Ja Tu tiešām domā un sapņo par nākotni - nestudē šajā skolā! Es smagi uzķēros uz lieliski izveidoto reklāmu, kura ļoti prot piesaistīt uzmanību!