La Rocca

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010

Ko jūs labu vai sliktu sakat par šo klubu?

Ar draudzenītēm nākampiektdien domājam aizbraukt līdz Rīgai uz kādu klubiņu. Ienāca prātā šis, jo tiešraidē klausos - izklausās labi, bet nekad nav būts. :-)

Tātad, patīk/nepatīk? Kas labs, kas nē?

08.01.2012 04:58 |

Reitings 60
Reģ: 21.08.2010
La Roccā esmu bijusi un varu teikt tikai to labāko. Jā, ir daudz krievu tautības cilvēku, bet tā kā man pret viņiem nekādu aispriedumu nav un daļu mūža tikai starp krieviem esmu nodzīvojusi, kuri bieži vien ir jaukāki, atvērtāki un draudzīgāki par pašiem latviešiem, tad man tur ļoti patīk. Forša publika, atmosfēra un mūzika. :-)
Coyots arī neslikts, taču vienīgais,ka man tur nepatīk, ka ir ļoti liela saspiestība un galīgi nav vietas, lai izdejotos. :-/
Iesaku aiziet uz Pushu ir vieta, ir publika, pozitīva atmosfēra un tīkama mūzika. ;-)
08.01.2012 17:26 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es te nesen biju studio 69, un man likās šokējoši, ka visur var smēķēt izņemot vestibilā un tualetē, ja jau meitenes runā par to cik briesmīgi kāds smēķē stāvu zemāk vai blakus pieturā, tad vēl pretīgāk ja atrodies telpā kur liela daļa smēķē, kur ir burzma, kur var uzgrūsties virsū un tev izdedzināt drēbēs caurumu, tas nosit visu kluba tēlu lai kāda publika tur apgrozītos, tāpat klubā ir jāmaksā ieejas maksa, taču nebija nekāda šova.
Es teikšu, ka šajā klubā vienīgais kas man patika ir tualete ar swarovski krāniem :-D.
Coyote ir cita mērķauditorija, tāpēc kādam jau noteikti liksies nepieņemama publika, bet citam patiks.
Man personīgi patīk Balzāmbārs, SUK kaut kā vairāk nekur neesmu bijusi, tas pats Just ir no tās pašas sērijas, kas Coyote, nu pilnīgs sviests, es tur pavadīju nieka stundu un rezēju, ka tur jau skuķi klapēja džeku un vēl kaut kāds kautiņš :-D bārmeņi ir super, bet atkal tauta kaut kas nav. (t)
08.01.2012 17:30 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Skaidrs, cik cilvēku, tik viedokļu. Šoreiz kluba atmosfēra un mūzika būtu svarīgākais. Lai var pasēdēt, padejot. :-)
Neesmu no Rīgas, tāpēc nepārzinu tik labi tos klubus, bet paldies anyway. :-)
09.01.2012 02:09 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
jā, nodega bet nesen tur bija La Rocca revolution un again it's there :D Es tur gaju, kad bija Rai vēl, bet es gāju studijā 69 un tad tā kā viss kopā , tur man ļoti patika, katrā ziņā, ja jāsalīdzina ar tiem pašiem koijotiem, tad tur ir 100x labāk, labāk , lai simpātiskas krievenes gar kājām maisās, nekā mazgadīgas caciņas :D :D :D
Push arī ir ok, bet šo 5dien biju, un kkā nepatika tas, ka tur ļoti daudz ārzemnieku bija... Neesmu tur bijusi, bet esmu dzirdējusi labas atsauksmes par Just! Īsāk sakot - ej pamēģini, nepatiks, tač nebus tur visu nakti jāpaliek :D Un katram jau savadak kur kas patika vai nepatika :)
09.01.2012 15:03 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
konnca, Tu izsaki apmēram arī manu redzējumu par koijotiem :D Bet ir jau labi, ka tāds klubs ir, kur laiž visus, man kad bija 17 un gribēju tusēties gāju uz essīti :D Tā pat tgd tās mazinas iet uz koijotiem. :) Gribētos pateikt vēlvienu teikumu,bet dažs labs, uzspragtu par to :D
09.01.2012 15:08 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
es Roccā neesmu bijusi,bet kad būšu Rīgā ,tad noteikti aiziešu,jo man arī, cik dzirdu translācijas, patīk tāda mūzika..es dzīvoju stipri krieviskā pilsētā, man krievi neko nodarījuši nav un daudzi attieksmes ziņā ir normālāki kā savi tautieši,tpc es nediskriminēju...turklāt man ļoti patīk mūzika tipa topradio :-D
hmm par koijotiem neko sliktu neteikšu, mūzika ,protams,normāla, nav ko piesieties, bet..katram jau savs ..peace.. ;-)
09.01.2012 17:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits