skaudība

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010

Ja, kāda atkal teiks, ka satraucos par citu dzīvi, lai nepiedalās, bet kā jums liekas, vai cilvēki ir skaudīgi un vai esat pašas at to saskārušās. Man leikas, ka diezgan daudzi ir skaudīgi, pati arī esmu apskausta, gan par puisi (ni draudzeņu puses), gan par to, ka tiku apmaiņas Erasmus programmā, gan par to ka otrajā kursā jau atradu labu darbu savā profesijā

07.01.2012 00:38 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Visbriesmīgākos skauģus var internetā redzēt. Paskatieties kādreiz komentārus, piemēram, pie galerijām ziņu portālos, kur ieliek ziņu, ka kāda aktrise/modele izvēlēta par reklāmas seju vai arī kādam pasaulslavenam futbolistam jauna draudzene. 95% no komentāriem ir par to, ka konkrētā aktrise ir neglīta, resna, šķības acis, mute utt. Briesmas! Protams, gaumes atšķiras, bet nekad neesmu redzējusi nevienu reklāmas seju vai slavenību draudzeni neglītu, ar milzu riepām utt. Te ir tikai latviešu skaudība, un var redzēt, ka lielai daļai tās dzīves ir tik neizdevušās, ka to vien māk kā citus aprunāt. (t)
07.01.2012 20:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es pat nezinu ,vai ta ir skaudiba,kas man ieksa sez,bet kaut kas ir tads...ko gribetu izskaust sogad ara no sava kermena! (t)
Man vairak ir tadas ka dusmas,ka es stradaju loti daudz-censos palidzet savejiem ,gan seit ,gan Latvija -turpreti radiniece Hawaii nestrada un dzivo ar domu,ka gan jau viss nokartosies...Saprotu,ka pati esmu vainiga ,ka laujos visam sim ...Zinu,ka jamaina kas mani...-tad ari visa mana negativa uztvere beigsies! |-)
Ms. Elissa un citas situetas sievietes pareizi pateica-ja pasai viss ok,gan izskata,gan citadi-tada skausana,dusmas,ka pasai kas nav- nepastav!Cilveks dzivo tada patikama harmonija-es atceros sis izjutas ! :-)
07.01.2012 20:24 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Es nezinu, vai kāds mani jebkad par jebko ir apskaudis. Man šķiet, ka, pat ja tā ir, es neko neesmu jutusi, jo nelaižu tādas enerģijas sev klāt.
Savukārt man pašai skauž, ka manām labākajām draudzenēm ir tik labas figūras. Un viņas vispār ir afigenna skaistas. Par sevi tā nekad neesmu domājusi. Un vēl man skauž, ka es nevaru saņemties kaut ko izdarīt, bet kāds cits saņemas un izdara :D Nevaru izturēt, ka man vājāks gribasspēks...
07.01.2012 21:00 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
sunscreen nosauca tieshi taas pashas lietas, kas man skauzh :D
07.01.2012 21:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits