Protams man ir bijusi skaudība, gan bērnībā, gan pusaudžu vecumā, gan arī tagad. Tikai cik lielā mērā (t) , tā būtu melošana ja teiktu nē nekad neskaužu.
To, ka izsakos vai nodomāju, man patīk viņas kleita, kurpes, gribētu lai man tādas būtu, es neuzskatu par skaudību.
Drīzāk skaudīgu cilvēku raksturo, to ka cilvēks uzskata ka netaisnīgi ir tad ja kādam ir kaut kas vairāk, vai piemēram viņa bagātība ir uztverams kā kaut kas negatīvs. Piemēram ja kāda uzrakstītu, ka viņa nopirkusi Guess somiņu un viņa ir super forša, ērta, un kāda cita metīs pretī, ka nav vajadzības pirkt dārgu somu dēļ zīmola, ja var atrast pa 20Ls tādu pašu, tikai nav zīmols, stulbi pirkt zīmolu. Jebkura sieviete vēlētos tērpties zīmola apģērbā, apavos, somās ja varētu to atļauties :-D Neticu, ja sieviete pelnītu nu piemēram 2000Ls viņa tērptos tikai humpalās un Terranova drēbēs, jo zīmols tas ir stulbi.
Vai arī pabrauc garām dāma ar džipu uzreiz nodomā, ja tai nu gan vecis nopircis, pati nekā nedara, un neko nemāk darīt :-D