skaudība

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010

Ja, kāda atkal teiks, ka satraucos par citu dzīvi, lai nepiedalās, bet kā jums liekas, vai cilvēki ir skaudīgi un vai esat pašas at to saskārušās. Man leikas, ka diezgan daudzi ir skaudīgi, pati arī esmu apskausta, gan par puisi (ni draudzeņu puses), gan par to, ka tiku apmaiņas Erasmus programmā, gan par to ka otrajā kursā jau atradu labu darbu savā profesijā

07.01.2012 00:38 |

Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Tādas reizes, kad nodomāju - 'es arī tā gribētu' vai, ka kādam nepelnīti veicas gan ir. Bet skaust man neskauž, nelādos ' kāpēc viņi tik garas kājas, bet man ne!??!.
07.01.2012 01:08 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
skaudība jau nav nekas slikts līdz noteiktam līmenim, t.i., līdz skauģis nesāk kaut kādā veidā ar visu lielo skaudību arī ietekmēt to, kuru viņš apskauž :)
bet, vispār, jā. tāda lieta pastāv, ikdienā saskaros bieži. tiklīdz esmu paveikusi ko labu un atzinības cienīgu, cilvēki iedalās divās grupās, viena no tām mani sirsnīgi apsveic, otra no tām pasaka - nekas tāds! to var jekurš! nav nekādi zelta kalni.
es neiespringstu un neskatos, kurš mani apskauž un kapēc, lai jau... :)
kamēr mani tā citu skaudība netraucē, dzīvoju mierīgi un skauģiem uzmanību nepievēršu.

Smile SS, vairrākārt radījies priekšstats, ka tev patīk izcelties.. pilnīgi jebkādā veidā! it kā nav bijusi neviena super stulbā diskusija no tavas puses, bet dažās no tajām, ieskaitot šo pašu, tu tomēr parādi to, ka tev patīk lielīties.. nezinu, cik tas ir apzināti vai neapzināti, bet nu..

lai vai kā, skaudību nevajag uztvert kā kaut ko mega negatīvu! tai var vienkārši paiet garām ar smaidu uz lūpām, jūs būsiet tikai vinnētājas! citi tam pievērš pārlieku lielu uzmanību un nekas labs no tā nesanāk.. ;-)
07.01.2012 01:08 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Esmu vairaak beerniibaa ar sho lietu saskaarusies, kad skolaa bija sacensiibas par atziimeem, varbuut pat par celjojumiem, kuru senchi kur var aizvest, nu nez... Bet tas bija tik sen un taas visas taadas beernishkjiigas padariishanas, nedomaaju, ka skaudiiba ir iipashiiba, kas buutu jaapiekopj pieaugushai ,sapraatiigai sievietei!
07.01.2012 01:09 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Queen-tāds teksts - nepelnīti veicās :-D Vai var veikties nepelnīti, nezinu gan... :-)
07.01.2012 01:11 |

Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
Tad kā tā skaušana izpaužas? Kāds saka, ka viņam skauž vai kā? Es jau varu pateikt, ka visiem maniem kaimiņiem skauda, kad nesu mājās jaunu TV un viņi GANJAU lūrēja aiz aizkariem, un tad "konstatēt", ka man ir riktīgi skaudīgi kaimiņi!
Vai kā tu saki, skaidīgās "labākās draudzenes". Tu nopērc jaunu kleitu un, ko izdara tā draudzene, lai teiktu, ka viņai skauž? Ja pasaka, ka nesmuki izskatās, mož viņai neskauž, bet tiešām nesmuki izskatās?!
07.01.2012 01:12 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
* karinjo, par to tēmu kādreiz privāti varu uzrakstīt, citādi kāda atkal sāks teikt, ka uzprasos uz komplimentiem :-D
07.01.2012 01:13 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Jaa, es arii gribeetu iznaat, kaa taa skaudiiba izpaushas?
07.01.2012 01:14 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
wasp - to, ka labākajai draudzenei skauž, ļoti var pamanīt.. uzvedība taču savādāka :) piemēram, ja draudzenei tur kaut kāda baigi feinā ballīte ir ar foršiem cilvēkiem un otra draudzene tajā vakarā sēž mājās, jo netiek nekur aicināta, viņai drošivien mazliet `noskauž` ,jo otrai tā paveicies.. ja labākajai draudzenei `piesit kanti` daudzi skaisti puiši un tā, kurai to uzmanību tik ļoti velta, jautā otrai kaut kādus jautājumus par to, tad domāju, ka novārtā atstātajai meitenei atkal mazliet noskauž, jo ar viņu tādas lietas nenotiek.. bet vispār - uzvedībā ļoti var manīt. ja prasīsi padomu, tā, kurai skauž, negribēsies tev dot tādu tiešām labu padomu, jo tad tev atkal veiktos vairāk un nav jau godīgi, ka vienai tur veicās vairāk! :D
grūti izskaidrot, vienkārši, ir bijusi saskarsme ar to, un var pamanīt, vai cilvēks izsaka tiešām savas domas, vai vienkārši saka kko negatīvu tev! :)
07.01.2012 01:19 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Abalone, lūdzu,lūdzu neapvainojies,jo nav jau mans mērķis kādu sāpināt, taču Tu pati savās profila bildēs liec šeit bildes peldkostīmā un, manuprāt, ieprieksējā bilde bija izaicinošā apakšveļā vai kaut kas tamlīdzīgs, kas liek domāt tieši otrādi - Tu lepojies ar to, kas Tevi ir :-) Nedomāju, ka meitene, kura pati sev drausmīgi nepatīk, liks bildi ar sevi peldkostīmā :-)
07.01.2012 01:19 |

Reitings 4129
*luīzeluīze, par to jau stāsts-ex mazā, resnā meitenīte grib parādīt, ka izauga, saņēmās un kļuva diezgan pievilcīga :) Bet kompleksi jau nekur nepazūd ;-)
07.01.2012 01:23 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
protams, ka cilveki ir skaudigi.

esmu saskarusies ar to. tas izpauzas ka cilveka nepatika, komentars bez jebkada iemesla no manas puses(t.i nav provokacija).
07.01.2012 01:58 |

Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
@Paris,

man ir tādi cilvēki zināmi, kuriem vienkārši daudz veicas, izsprūk caur adatas galu. Bet,visbiežāk, uzzinot par kādu vairāk, atklājas, ka viņam dzīvē patiesībā grūti iet un uz tādām itkā netaisnībām pieveras acis, jo patiesībā dzīvē viss ir līdzsvarā, un katrs ir pelnījis visu labo un slikto, kas ar viņu notiek.
Droši vien nesakarīgi uzrakstīju, doma bija - maz zinot, šķiet, ka daudzi nav pelnījuši labo, kas ar viņiem notiek, bet patiesībā ir gan. :-)
07.01.2012 02:11 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Abalone var mani apskaust ;-)

Bet, ja nopietni, man liekas, ka skaudība nav "ai, es arī tā gribētu", tā vienkārši ir tāda fiksā doma, kas iešaujas prātā. Skaudība ir tad, ja cilvēks katru dienu atrod konkrētas lietas otrā, ko viņš gribētu sev, piemet tam visam daļu negatīvisma un katru dienu par to domā.
Salīdzinat dzīves jau ir normāli, un sievietes jau ir būtnes, kurām nekad nekas nav labi.
07.01.2012 16:04 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Protams man ir bijusi skaudība, gan bērnībā, gan pusaudžu vecumā, gan arī tagad. Tikai cik lielā mērā (t) , tā būtu melošana ja teiktu nē nekad neskaužu.
To, ka izsakos vai nodomāju, man patīk viņas kleita, kurpes, gribētu lai man tādas būtu, es neuzskatu par skaudību.
Drīzāk skaudīgu cilvēku raksturo, to ka cilvēks uzskata ka netaisnīgi ir tad ja kādam ir kaut kas vairāk, vai piemēram viņa bagātība ir uztverams kā kaut kas negatīvs. Piemēram ja kāda uzrakstītu, ka viņa nopirkusi Guess somiņu un viņa ir super forša, ērta, un kāda cita metīs pretī, ka nav vajadzības pirkt dārgu somu dēļ zīmola, ja var atrast pa 20Ls tādu pašu, tikai nav zīmols, stulbi pirkt zīmolu. Jebkura sieviete vēlētos tērpties zīmola apģērbā, apavos, somās ja varētu to atļauties :-D Neticu, ja sieviete pelnītu nu piemēram 2000Ls viņa tērptos tikai humpalās un Terranova drēbēs, jo zīmols tas ir stulbi.
Vai arī pabrauc garām dāma ar džipu uzreiz nodomā, ja tai nu gan vecis nopircis, pati nekā nedara, un neko nemāk darīt :-D
07.01.2012 16:42 |

Reitings 1761
Man nekad nekas nav skaudis, savu energiju tereju tam, lai tiktu pie ta, kas pasai karojas. Citi mani maz inrerese.
Ja, esmu izjutusi skaudibu, bet ta ka lielako dalu cilveku sev tuvu klat nelaizu , tad man ir pilnigi vienalga, ko par mani kads doma, kas skauz vai kas mani nepatik.
Vienu gan esmu dazreiz noverojusi: sieviete, kura pati ir skaista, gudra, panakumiem bagata utt. visticamak otrai tadai pasai sievietei pateiks ko labu, savukart viduvejiba mekles visus ko,ka, kapec un beigas pazinos, ka ta otra nemaz tik glita nav un vispar ir mauka. Skaudiba vai nepatika-nezinu :)

savukart viduvejiba
07.01.2012 16:48 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
nu es nezinu, piemēram, man vīrieši izsaka komplimentus, un viena cita sieviete saka, ka, viņasprāt, es nemaz tik skaista neesmu :) varbūt viņa tā arī domā, bet kāpēc tas jāsaka? :D
07.01.2012 19:37 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Visaasm sievieteem skauzh, bet, protams, nevienai cosmo meitenei nekas neskauzh? :D

Jaa, man skauzh daudzas lietas, bet es vismaz zinu ar ko ta saistiits - ar manu suudiigo pashveerteejumu un to cik ljoti es sev pati riebjos. Bet es jau no beerniibas esmu riebiigaas domaas par sevi, so...
07.01.2012 19:56 |

Reitings 268
Reģ: 14.12.2010
Kāpēc būtu jāapskauž, ka esi tikusi ERASMUSā? Tas ir kāds baigais sasniegums?
07.01.2012 20:09 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Nuuu es teikšu, ka latvieši vispār ir ļoti skaudīga tauta. Varbūt kož acīs, bet tas ir fakts. :)

Bet par Erasmusu gan šaubos, ka kāds Tevi apskauž - manā skolā tiek pilnīgi visi, kuriem nav akadēmisko vai finansiālo parādu :)
07.01.2012 20:12 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Jā, kādreiz bija lietas, ar kurām kādu apskaudu, it sevišķi tīņa gados. Bet šobrīd tā ir lieta, no kuras ļoti veiksmīgi tieku vaļā. Skaudība ir diezgan destruktīva lieta, jo izaugsmi principā neveicina. Tikai pazemina pašapziņu.
07.01.2012 20:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits