Rakstu, jā. man 19 gadu, bet tā aktīvi (tomēr bieži gadās izlaist vairāku nedēļu posmus) jau kopš vidusskolas sākuma. Rakstu tādēļ, ka man bieži uznāk kkāds skumjš garastāvoklis un tad, pārlasot vecos piedzīvojumus, nākas secināt,ka vispār jau baigi jautri man dzīvē iet :-D
protams, aprakstu arī ne tik patīkamos un skumjos gadījumus, tos arī ir interesanti pārlasīt, bet tagad man kkā ir mainījies skatījums uz daudzām problēmām. bet ļoti, ļoti bieži man tur vienkārši atspoguļojas ikdiena, reizēm pat "es šodien ēdu..." formā :-D bet tas ir jauki, jo tā taču esmu es, viss, kas saistīts ar mani ir interesanti man pašai.
Vēl interesanti raksturot tikko satiktus cilvēkus un pēc kāda laika pārlasīt, parasti pirmais iespaids jau ir aizmirsies un tad ļoti jābrīnās.
Kādreiz rakstīju kladēs, bet, pārvācoties uz kojām tas likās riskanti, pie tam, roka ļoti ātri nogurst, ja stāstāmā daudz. Pagaidām rakstu internetā privātā blogā, bet kkā visu laiku tāda nemierīga sajūta, nevar pilnībā atklāties, tāpēc domāju, ka jānovelk kkur tāda speciālā programma, kur var rakstīt dienasgrāmatu un kur parole virsū. wordam arī īpaši neuzticos, jo tur vienmēr sānā rādās, kas pēdējais skatīts un tā kā nevaru nodrošināt to, ka neviens cits pie mana datora nesēdēs, tad wordu labāk neizmantoju.
datorrakstam plusiņš vēl tāds, ja ir vēlēšanās, var taču izprintēt un pēc gadiem lasot nebūs acis jāmežģa ārā. īpaši mana rokraksta gadījumā :-D