Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nesaprašanā

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010

Sveikas, gribu dzrdēt Jūsu viedokļus savā jautājumā, par ko nespēju nedomāt, jo nevaru saprast kā būtu pareizāk rīkoties..

Tātad,biju kopā ar vīrieti 3,5g, līdz sapratu,ka mūsu attiecībām nav vairs jēgas.. tā kā ļoti pieķeros cilvēkiem, tad sāku meklēt kontaktu ar citiem vīriešiem,tad nu tiku arī pie viena tāda,kas bija samīlējies manī līdz ausīm, īsā laika posmā (arī itkā visu darīja,lai būtu ar viņu), mans toreizējais neko nezinādams par otru devās uz UK, tur pēc kāda laika uzzināja par šo..

( mans plāns bija tāds,ka morālā atbalstīšanā viņš sasniegs ko vairāk, jo dažreiz mēs taču daram nevis tikai sev, bet arī otram cilvēkam,- viņam arī viss izdevās)...

sākām runāt par to,ka abiem ir jūtas,nožēlojam,ko esam darījuši, kā izrādījās arī viņš spēra mazu sānsoli..

Galu galā lietas būtība ir tāda, ka tagad dzīvojot ar to otru domāju par viņu, gribas piezvanīt, uzrakstīt utt..

bet nezinu vai tas būtu pareizi, kaut gan tajā pašā laikā nav pareizi arī maldināt šo cilvēku...

Jāpiebilst, ka pirmais,centās darīt visu lai mani atgūtu, bet nez kapēc es neatgriezos.. un tad laikam otrs izmantoja izdevību un bildināja mani.. uz ko es vēl neko neatbildēju...

Kā Jūs rīkotos?

Ko darītu manā vietā? (t)

Es pat nezinu kā viss nonāca tik tālu... :-/

05.01.2012 16:05 |

Reitings 677
Vai tiešām nevienai nav sava viedokļa?
05.01.2012 16:59 |

10 gadi
Reitings 4303
Reģ: 03.08.2009
jeesus...
man nešķiet, ka tev vajadzētu precēties. vispār absrda situācija.
05.01.2012 17:06 |

Reitings 677
es arī laikam nemaz negribu precēties..
tikai nezinu,kā lai viņam to pasaka..
05.01.2012 17:07 |

Reitings 677
bet visvairāk es nezinu,ko iesākt ar savām domām par otru cilvēku.. :-(
05.01.2012 17:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits