Kaut kas līdzīgs vakara beztēmai.

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010

Čau! :-)

Kā šovakar iet? Ko labu esat sadarījušas? :-)

Man rīt eksāmens, bet esmu pārtraukusi mācīšanos, jāatpūtina smadzenītes. :-D Kā citām cosmo studentēm patīk sesija?

Dzeru karsto šokolādi ar karamelēm. Tā, diemžēl, ir saldāka kā man šobrīd gribētos, bet garšīga tāpat. (l) :-D

Kas ir jūsu absolūti mīļākais dzēriens, piemēram iekš costa coffe? Man vienmēr ir problēmas izvēlēties, ko es gribu. :-D :-D

05.01.2012 00:41 |

10 gadi
Reitings 1342
Reģ: 29.01.2009
Pa dienu neizdarīju pilnīgi neko, nosēdēju pie kompja. Vakarā iegāju vannā, tagad jūtos labi, laikam došos gultā un skatīšos Tv, turpināšu sapņot par vienu puisi. (l) :-D
Jauku vakaru! Un meitenes mācieties kārtīgi, lai pēc tam prieks par atzīmēm! ;-)
05.01.2012 01:51 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
ciu!es i beidzot majas no darba :) jaunas darba kaajas mani laikam nobeigs,nu taa kaajas saap un ja vel 12h uz kajam :-( man ar sesija saakusies,iet traki!!!
taa kaa kafiju nedzeru tad costa coffe naacies teeju tikai dzert :-D bet taa mans miljakais karstais dzeriens-zaljaa teja ar medu :-)
05.01.2012 02:46 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
čau!:)
mana sesija ir beigusies.. :) šodien nokārtoju pēdējo eksāmenu.. :)
rīt tikai 2 sīkumiņi pasniedzējai jāaizsūta.. :D jo es visu laiku velku to garumā :D

guļu un skatos- Modern Family.. :)
tūlīt pie māsas atbrauks draudzene, šamās uz klubu ies, pirms tam bik iedzers.. es vrb arī pāris kokčus ar visīti un kolu iedzeršu.. tpt pa dienu izgulējos un miegs vairs nenāk.. :)

neapmeklēju costa coffee un tml vietas....
Starbucks dzēru gardāko dzērienu mūžā- kkādu machiatto.. neatceros kādu.. bet tas bija orgasms garšas kārpiņām :D
05.01.2012 03:15 |

Reitings 123
Reģ: 25.05.2009
čau, šovakar iet smagi! Galva un domāšana atrofējusies...visu dienu pa māju klainoja meistars, lai salabotu apkuri
mana galva ir pilna ar dumiem un man ir auksti bļāviens, kamīns mani tur pie dzīvības ;D
Tu mani taā sakardināji ar savu karsto sokolādi, es girbu kapučīooo, ļoooti!

es jūku prātā kā gribu, es iztukšoju jau visas vaniļas tējas no vācijas vestas, kaut gan negribu, gribu tikai kapučiinoo
šausmas, novēršiet man domas :D
05.01.2012 03:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits