sapņu dzīve

Reitings 83
Reģ: 05.12.2011

Dumji jau ir,bet kāda ir Jūsu sapņu dzīve? Kur gribētu dzīvot,ar kādu puisi, interjers, svētku tradīcijas...

29.12.2011 17:22 |

Reitings 395
Reģ: 31.08.2009
Dzīvot Kalifornijā.
Būt draugos ar slavenībām, jo ir labi gūt noderīgus kontaktus un youtuberiem, jo viņi ir fantastiski cilvēki.
Veiksmīgi veidot aktrises karjeru. Piedalīties TV seriālos kā Pretty Little Liars, Doctor House.
Ziemassvētkos es brauktu uz savu Latvijas muižu, kur snigtu balts sniedziņš. Tur būtu milzīga, krāšņa egle. Daudz radinieku un ģimenes draugu, daudz bērnu, smieklu, viņu dāvanu.
Jauno gadu nosvinētu Stoholmā, lielā ballē ar vakarkleitām un dejām.
Jāņus svinē ar savējiem Latvijā. Ar teltīm pie ezera, lai sakož odi. Atrast papardes ziedu.
Svētā Patrika dienā piedzerties Īrijā ar vietējiem, apciemot tur veiksmīgi apprecējušos tēvu, kam ir mazi, brīnišķīgi bērniņi.
Tad kādu wīkendu es aizlidotu ciemos pie saviem radiem uz Austrāliju. Izklaidētos ar saviem brālēniem un māsīcām.
Mani nominētu oskara balvai kā labākā jaunā aktrise.
Piedalītos, atrastos un piedzīvotu daudzus filmu festivālus visā pasaulē.
Tad kādu dienu, kad man būtu pāri 40, es satiktu savu īsto un vienīgo. Sadzemdētu mazus Bredus Pitus un Andželinas Džolijas. Dzīvotu laimīga savā mazajā, bet brīnišķīgajā mājā, kas būtu balta, gaiša, patīkama, tomēr mājīga. Bērni plunčātos baseinā. Viņi būtu teicamnieki skolā, aktīvi savās interesēs un sociāli.
Man būtu nodrošināta pensija, arī iekrājumi būtu lieli. Es izveidotu savu biznesiņu, jo būtu ņēmusi kursus biznesa vadībā. Ar savu draudzeņu palīdzību uztaisītu skaistumkopšanas salonu. :)))
aaaa! Šitais jāpieraksta :D
30.12.2011 02:59 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Miileet un tikt miileetai! Viss paareejais, ko te daudzas meietens nosaukushas par saviem sapnjiem, man jau ir, bet nav taa viena lieta... Pat ne lieta :-(
30.12.2011 05:25 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Diosa-tiesi ta ,vai ne?Man liekas,ka cilveks biezi tiecas pec kaut ka ,kas liekas loti talu-gandriz nesasniedzami,bet tad izdodas pabut taja visa- kaut neilgi un tomer ta sajuta bija...tas nav svarigi gadu, divus vai vairak -ta sajuta bija -pabut "aiz setas"-dievu izredzeta pasaule! :-) (l) Un tomer es ari saku-galvenais laikam ir ta forsa sajuta,ka tevi mil un ka tev ir ta laime-milet...! :-) Man vel ,protams ,prieks par to ,ka Dievs man ir iedevis veselibu :-) !Lai tev viss izdodas! :-)
30.12.2011 08:35 |

Reitings 759
Reģ: 29.01.2009
mana sapnu dzive ejot laikam mainijusies nav, un tas vertibas, kas mani daritu laimigu, joprojam man ir aktualas....
nenosauksu,bet nu taa nu tas ir:)
30.12.2011 11:38 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Reāli man tāda nav, bet es gribētu dzīvot savos sapņos, tie man ir tik interesanti un piesātināti,pilnīgs pretstats patiesajai dzīvei, tāpēc man arī patīk gulēt garas stundas (l) (l) :-D
30.12.2011 11:55 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Emmanuelle, man gribeetos tik daudz ko, kas nav saistiits ar materiaalaam lietaam! Gribeetos paliidzeet peec iespeejas vairaak dziivniekiem, iepaziit skaistu attieciibu laimi, kur nav jaaizciina sava vieta zem saules... Gribas vieglumu un gaishumu sirdii ;-) Esmu celjaa uz to, bet tikai celjaa.
30.12.2011 13:53 |

10 gadi
Reitings 6971
Reģ: 09.07.2011
Es gan nezinu, vai realitātē tā tiešām arī būtu sapņu dzīve, bet vismaz uz šo brīdi gribētos dzīvot kaut kur Itālijā, piemēram, Milānā ar kādu riktīgi karstu itāli pie sāniem un strādāt ar modi saistītā darbā - kādā izdevniecībā vai butikā :-) un vēl noteikti daudz ceļot un izbaudīt sabiedrisko dzīvi. Jā!
30.12.2011 13:58 |

Reitings 1720
Ja es dzīvotu savu sapņu dzīvi, tad es strādātu mākslas galerijā, dzīvotu ne pārāk lielā mājā ar nelielu dārzu piepilsētā, man būtu divi suņi un kaķis, svētku ballītes ar ģimeni un draugiem rīkotu pie sevis mājās. Man nevajadzētu bāgātu vīrieti, kurš apbērtu mani ar dāvanām un vadātu uz restorāniem. Man vajadzētu vīrieti, kurš ar mani iedzertu aliņu darba dienas vakarā.
30.12.2011 14:14 |

Reitings 2494
Plašs 4 istabu dzīvoklis vecā mūra mājā Rīga vai Liepājā ... ar lielu virtuvi.. un iespējams 2 stāvos.. ar griestiem 4m .. kā minimums ..
vasaras māja pie Jūras ar logiem līdz grīdai un iekārtu šūpuļtīklu.. lai varu laiski gulšņāt vasaras rītos un vakaros vērot saulrietu...

vai man ir otrs plāns... maza šķība mājiņa Kuldīgā.. kurā iekšā būtu viss, kas nepieciešams.. stilīgi iekārtota.. ar ķieģeļu un koka apdari.. kamīnu... mīkstiem paklājiem...

Auto būtu vai nu vecai amerikāņu.. kurš bezjēgā rij degvielu :D .. vai kaut kas no modernajiem hibrīdajiem auto...

Vīrietis.. nu manējais ir lielisks un joprojām nebeidz mani pārsteigt.. (l)

Bērni.. nu būs pulciņš .. trīs noteikti.. un visi būs lieliski ... gluži kā mani auklējamie.. :D
30.12.2011 14:59 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
ja tiešām tādu pilnīgi utopisku sapņu dzīvi iztēlojos, tad ikdienā vēlētos dzīvot kādā no pasaules lielpilsētam ar tādi dinamisku dzīves ritmiņu. dzīvesvieta - kādas augstceltnes penthauss, iekārtots ļoti gaiši, mājīgi, bet tādā omulīgā minimālismā. brīvdienām - kārtīgas lauku mājas, kur riktīga rosība notiekās, kur var atiet no pilsētas steigas. dzīvoklī gribētu atsevišķu istabu garderobei, milzu ledusskapi (kkādu gudro :D) un džakuzi :D

strādātu kādā milzīgā uzņēmumā augstā amatā sevi nepārslogojot, ģērbtos lietišķi sievišķīgos apģērbos, būtu autoritāte uzņēmumā. pa laikam brauktu komandējumos un apceļotu visu pasauli.

mīlošs vīrs pie sāniem, kas spēj nodrošināt pārticīgu dzīvi, neļauj ieslīgt rutīnā. bērni - ideālā variantā 2, abi gudri, inteliģenti un forši. jau no bērnības tiktu sūtīti viskkur, lai izaugtu par daudzpusīgiem un komunikabliem cilvēkiem.
mājās gribu lielo papagaili, kurš prot runāt :D
par tradīcijām - vēlētos, lai svētkos būtu lielā, priecīgā visas ģimenes sanākšana un jautrība :)
brauktu es ar baltu Porsche Cayman ar bēšu ādas salonu :D

nu principā, gribētu tādu dzīvīti, lai man viss patīk, nav nekādu problēmu, viss viegli notiek, ir daudz veiksmes, veselības un visiem viss ir ļoooti labi :)
30.12.2011 15:12 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Kamēr vēl esmu jauna, gribētu dzīvot dzīvoklī kādas Eiropas metropoles pašā centrā. LV dzīvot negribētu, jo man bieži patīk pārmaiņas, un nu jau ir tas brīdis, kad man šeit vienkārši ir apnicis. Dzīvokli man lielu nemaz nevajadzētu - ja nav bērnu, tad mums ar mīļoto 3 istabas būtu pašā laikā, vēl skaista virtuve un vannasistaba ar lielu burbuļvannu. (l)
Kad būtu jau bērni, droši vien gribētu māju ārpilsētā, bet nu tā, lai nav stundu jāpabada sastrēgumus, braucot uz darbu vai veikalu.
Vīrietis man šis pats labākais, bet nu vienīgais ideālajā dzīvē viņš būtu kārtīgāks un mazgātu traukus :D
Strādāt es noteikti gribētu starptautiskā kompānijā, bet gribētu, lai nebūtu nekādas virsstundas. Vispār darbs varētu sākties 11os no rīta un beigties 6os. Un vairākas reizes gadā vēlētos ceļot.
Par zelta kalniem es nesapņoju, bet nu skaitīt veikalā naudu nepatīk. Protams, ne jau katru dienu pērles un dimantus pirkt, bet gribētu, ja man kaut kas kārojas, tad to arī nopirkt nedomājot.
30.12.2011 15:30 |

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
Nauda un materiālās lietas manā sapņu dzīvē noteikti nav primārās. Ir man bijis tāds laiks, kad nauda bija pirmajā vietā, un tā toreiz bija elle. Nekas nebija īsts - ne Tu pati, ne cilvēki Tev apkārt, arī lietas vienā mirklī bija, tad varēja fiksi pazust.
30.12.2011 15:38 |

10 gadi
Reitings 13809
Interesants jautājums..
Ja tai sapņu pasaulē es varētu arī nedaudz pamainīt savu raksturu un attieksmi, tad es gribētu: baltu māju klusā vietā (lai gluži blakus nav kaimiņi, bet tai pat laikā nav tālu no civilizācijas), tai apkārt kokus, netālu upīti vai dīķi. Un pie mājas šūpoles.
Es neietu uz darbu, bet dzīvotos mājās un nodarbotos ar kādu hobiju, piemēram, floristiku, jo gleznot es neprotu. Gaidītu vīru mājās no darba ar siltām vakariņām un desertu. Un tad mēs kopā pavadītu vakaru.
Un gribētu arī 2 mazuļus – puisīti un meitenīti, ja trīs – tad puisīti un 2 meitenītes – vienu gaišmati un otru tumšmati ar lielām, tumšām acīm.
Ak, jā, kaķi un suni arī – britu un zeltaino retvīreru vai labradoru.
Aiz mājas – nelielu dobi garšaugiem, pie mājas – puķu dobi.
Attiecībās – mieru, saticību un daudz mīlestības.
Un ceļojumus:
• Portugāle – dēļ futbola un okeāna;
• Kanāriju salas – brīnišķīgo dabas skatu dēļ
• Francija – senās viduslaiku pilis ar vīna dārziem un Disnejlenda;
• Skotija – arī pilis un kalni;
• Austrija – Alpi un „Mūzikas skaņas”;
• Šveice – skaistā daba, ieskaitot Alpus;
• Itālija – mana sapņu zeme Eiropā;
• Kanāda – Prinča Edvarda sala L.M.Montgomerijas daiļrades iespaidā;
• Japāna – ķiršu ziedēšanas laiks un tāpēc, ka vīrs reiz izteica vēlmi uz turieni doties;
• Madeira – pārbaudīt, vai patiesi tur visu gadu ir nemainīga temperatūra (kaut kur to lasīju);
• Venecuēla - augstākais ūdenskritums;
• Austrālija – doties uz turieni ar krusttēvu, jo tā ir viņa sapņu zeme

Āfriku tad neapceļotu, jo pievienojos Piparenes pēdējam sapnim :D

Un galvenais – būt labai mātei (tai skaitā – vīramātei) - iemācīt bērniem, ka galvenā vērtība ir mīloša ģimene – vecāki, uz kuriem var paļauties un pie kuriem meklēt patvērumu un sapratni.

Un vecumdienās – dzīvot mājiņā pie jūras: cept pīrādziņus un kūkas un, sēžot pie kamīna, dzert kakao un lasīt mazbērniem pasakas..

Laikam gari iznāca :)
30.12.2011 15:51 |

10 gadi
Reitings 58
Reģ: 12.07.2010
Labs, vienā diskusijā mani noliek un sauc par materiālisti http://cosmo.lv/mine/forum/19/topic/108624/?rand=1528113900&ListPage=3 :-P bet izrādās, ka visām domas ap naudu, smalku māju, biezu veci vien grozās. :-P Neviena neteica, ka sapnis būtu kļūt par mecionātu vai vadīt labdarības organizāciju par mieru pasaulē. :-| 8-) Iesaku, ko kaut darīt, nevis sapņot, tad tiešām palasiet manis augstākminēto diskusiju un varbūt kādai noderēs padoms, kā īstenot sapni.
30.12.2011 19:56 |

Reitings 5119
Vai nu Latvija vai kada valsts, kur ir Diezgan silts, piemeram, Francija, Spanija vai ASV....
Sapnu virietis un milestiba jau man ir.
Nedaudz velak sapnu dzive, ja, busu banala, bet - berns, maja, suns.
Pasiem savs bizness, virietis vairak pa darba lietam, es pa maju, bet saprata robezas,jo stradatu brivpratigo darbu kada labdaribas organizacija un pavaditu brivo laiku gan ar gimeni, gan draugiem - celojot, apmeklejot dazadus pasakumus, koncertus, teatri.
Aizbrauktu kada ekstrema brauciena uz dzungliem, izmeginatu ko lidzigu Robinsoniem.
Veselibu, protams - gan man, gan visiem maniem tuvajiem. Ilgu un ciesu draudzibu, visiem labklajibu.
Ar virieti vel pec 30 lauliba pavaditiem gadiem - miletu viens otru un miletos regulari.
Butu pabeigusi magistrus un apmekletu dazadus kurus.
Brivi parvalditu vismaz 4 dazadas valodas.
30.12.2011 20:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits