Dzīvot Kalifornijā.
Būt draugos ar slavenībām, jo ir labi gūt noderīgus kontaktus un youtuberiem, jo viņi ir fantastiski cilvēki.
Veiksmīgi veidot aktrises karjeru. Piedalīties TV seriālos kā Pretty Little Liars, Doctor House.
Ziemassvētkos es brauktu uz savu Latvijas muižu, kur snigtu balts sniedziņš. Tur būtu milzīga, krāšņa egle. Daudz radinieku un ģimenes draugu, daudz bērnu, smieklu, viņu dāvanu.
Jauno gadu nosvinētu Stoholmā, lielā ballē ar vakarkleitām un dejām.
Jāņus svinē ar savējiem Latvijā. Ar teltīm pie ezera, lai sakož odi. Atrast papardes ziedu.
Svētā Patrika dienā piedzerties Īrijā ar vietējiem, apciemot tur veiksmīgi apprecējušos tēvu, kam ir mazi, brīnišķīgi bērniņi.
Tad kādu wīkendu es aizlidotu ciemos pie saviem radiem uz Austrāliju. Izklaidētos ar saviem brālēniem un māsīcām.
Mani nominētu oskara balvai kā labākā jaunā aktrise.
Piedalītos, atrastos un piedzīvotu daudzus filmu festivālus visā pasaulē.
Tad kādu dienu, kad man būtu pāri 40, es satiktu savu īsto un vienīgo. Sadzemdētu mazus Bredus Pitus un Andželinas Džolijas. Dzīvotu laimīga savā mazajā, bet brīnišķīgajā mājā, kas būtu balta, gaiša, patīkama, tomēr mājīga. Bērni plunčātos baseinā. Viņi būtu teicamnieki skolā, aktīvi savās interesēs un sociāli.
Man būtu nodrošināta pensija, arī iekrājumi būtu lieli. Es izveidotu savu biznesiņu, jo būtu ņēmusi kursus biznesa vadībā. Ar savu draudzeņu palīdzību uztaisītu skaistumkopšanas salonu. :)))
aaaa! Šitais jāpieraksta :D