man nebija, bet riktīgi labi saprotu tevi, jo es tievēju un tur nebija tālu līdz tam, lai es sāktu neēst, jo bija pat tādas reizes, kad citiem aizrādīju, kā viņi to vispār ēst var un tā.. nu kritu galējībās, vienvārdsakot. labi, ka tu apzinies savu problēmu ;) es atsāku ar viegliem produktiem, un man jau arī ir tas pats, ka ģimenē visi ēd kārtīgu ēdienu :-D viņi maz skatās, cik veselīgi, cik tauki, cik kalorijas, a es vienīgā slimā vēl pat tagadskaitu apēstās kalorijas, nu no tā NETIEK VAĻĀ. ir pagājuši ~ 3 gadi, bet no sirdsapziņas nevar tik ātri tikt vaļā, kur nu vēl sākt savu ķermeni cienīt tādu, kāds viņš ir. ;)
un tāpat, ejot uz skolu dod kaut kādu kabastnaudu tev, ne? ja tā ir, tad tu vari kādu daļu no tās paņemt nost un nopirkt rupjmaizes kukuli, biezpienu, nu , ja tev ģimenē reti kāds uz dārzeņiem iziet, nopērc sev nedēļai dārzeņus, kaut vai saldētos, un vakariņās sasautē.. es pēc visām diētām kādu pusgadu pārtiku no sasaldētiem tikai ;) baigi lēni sāku ēst krējumus un visus šitos, bet arī ar mēru. nekādu lielo naudu man nedeva pusdienāmm, bet pratu tērēt tā, lai iegādātos savus dārzeņus, cukura aizvietotāju un to kaut mazliet veselīgāku pārtiku.'
nesāc ar desām un tādām lietām, sāc ar putrām, rupjmaizes šķēli un paniņām, ar daudz maz veselīgu ēdienu, kas dod tev arī spēku, ne velti - putra spēka ēdiens, un rupjmaize ar paniņām dos enerģiju arī :)
lai veicas! :-)