Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ceturtdiena.Beztēma.

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009

Labrīt! :-)

Atkal šorīt es izveidoju beztēmu. Tā ir, ka agrais putniņš ceļos pat savā atvaļinājumā. Bet vakardien ļoti agri aizgāju gulēt, ka šorīt miegs nenāk vairs.

Nu ko, palikušas vairs tikai 3 dieniņās šajā gadā. 8-)

Ir jau kādas apņemšanās jaunajā gadā?

Man personīgi nav, bet gan jau drīz radīsies. Gribas ātrāk izlasīt savas vēlēšanās, ko gada sākumā sarakstīju. Pat nezinu cik daudz no tām ir piepildījušās.

Kādi šodienai plāni? Kāds noskaņojums? :-)

Šorīt tik tumšs, kaut gan vakardien ap šo laiku bija burvīga saulīte. Veiksmīgu un smaidīgu šo pēdējo ceturtdienu šajā gadā. ;-)

29.12.2011 12:08 |

Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Ai, kā man patika "When in Rome". Jāvelk ārā mana itāļu valodas grāmata un jāatsvaidzina zināšanas. (l) Abi galveno lomu atveidotāji arī patīk, tādēļ tikko nolādēju "Life as we know it".
Vispār man tāda romantiska noskaņa, logā deg trīsstūrītis ar lampiņām, eglītē lampiņas, uz plaukta sveces, suns guļ, bet es zem segas vēl arvien naktskreklā. :-) :-P
29.12.2011 19:19 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Sveikas, :-)

Vakar biju noņemt savas pieaudzētās skropstas. Izdomāju, ka jaunajā darbā man tādas nepiestāvēs. Neskatoties uz to, ka pusgadu nostaigāju ar pieaudzētām, manējās ir diezgan labā stāvoklī. Vakar vēl nopirku rīcineļļu, ko katru vakaru smērēt, un, protams, labu tušu.

Par JG apņemšanos runājot, rīt nopirkšu divas skaistas papīra loksnes, uz kurām mēs ar draugu 31. datumā sarakstīsim lietas, no kurām gribam atbrīvoties nākošajā gadā, vai, kuras vienkārši vēlamies uzlabot. Man laikam beidzot vajadzētu pārstāt pašai izdomāt un pašai apvainoties, tas man neizmērojami atvieglotu dzīvi. :-| Vispār tādas baigās apņemšanās vecgada vakarā nemēdzu fantazēt, 12 mēnešus gadā pieturos pie the Secret labajām domām, man ļoti palīdz. Viss, ko esmu ievēlējusies, ir piepildījies... (l)

Rīt daudz darāmā, veikali jāizskraida, māja jāsakārto, pa vidu vēl pusdienas ar melnīti.

Viss, eju taisīties, mani gaida body bike treniņš. :-)
29.12.2011 19:29 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Hei hei!

Man ar nedienas ar štātēm. Mohito veikalā laikoju smukus svārciņus, velku 36. izmēru, viduklī par platu, velku 34. viduklī atkal par platu, bet gurnos der. tad pārdevēja teica, ka man ir pārāk tievs viduklis un svārkus labāk šūt! Nu kas tas par sviestu! :-D Smuki vidukukļa svārciņi man nespīd!
Novazājos un neko neatradu, aaaa atradu dievīgu somu, skaista bez gala, bet kvalitāte nelikās laba.
Vismaz draugs atrada sev smukas klozītes!

Šovakar uz treniņu, vismaz tur uzlabošu savu garīgo. Cerams.
NY plāni arī vairs nav tik neskaidri! (l)
29.12.2011 19:38 |

Reitings 15092
Ooo Mohito veikals ir baigi labais! Labi, ka tik tālu un man neērtā vietā atrodas, citādi mans maks šausmās noelstos. :D
29.12.2011 19:40 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Nu es nez, tur varbūt kkādi svārciņi smuki, bet kleitas gan nevienas piemērootas nebija, un augšiņas arī kā paltraki! :-D Bet salīdzinot ar citiem veikaliem, tur vismaz ir kkas ko var piemērīt. Bet vispār tāda sajūta, ka viss ir izpirkts!
29.12.2011 19:43 |

Reitings 436
Hanna,

es jau domāju, ka Tu vairs neej, jo neesi sen redzēta, bet tad atcerējos, ka es pati šomēnes tikai 6x zālē biju. (s) :-D
29.12.2011 19:48 |

10 gadi
Reitings 3007
sveikas! ;-)
man šodien ļoti veiksmīga diena- iepirkos godam un iztērēju smieklīgi maz :-D ta teikt, veiksmīgi pirkumi man bija šodien.
veikalos cilvēku vairāk nekā uz Ziemīšiem- laikam tāpēc, ka sākušās atlaides.
29.12.2011 19:58 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
_Queen_,

Es katru mēnesi eju ļoti regulāri, vienkārši nesanāca mums satikties. Starp citu, es arī iedomājos, kur esi pazudusi. :-)
29.12.2011 20:03 |

Reitings 436
Nu skaidrs. Es noslinkoju visu mēnesi, tagad divas dienas pēc kārtas vakaros biju, šodien vairs nav spēka, muskuļi aizmirsuši jau, kas tas treniņš tāds bija. (s)
29.12.2011 20:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits