Svētki klāt. :)

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009

Sveikas.

Divas ziņas vianā tēmā.. viena laba, otra slikta. :D

Sāksim ar labo:

Sirsnīgi sveicieni Ziemassvētku sagaidīšanā! :)

Salavecim četri vaigi,

Divi maigi, divi baigi.

Maigiem sārtums metas iekšā,

Baigiem apakšbikses priekšā! (l)

Un tagad tā sliktā, jo gribas kādam pasūdzēties :D :

Man sāp sirsniņa. (t)

24.12.2011 04:42 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Uh, spraiga saruna. :D

Daļu vakara biju aizdomājusies par savām lietām, kas skumdina, rauj uz asaru upēm, bet pārējo laiku priecājos par to, ka mīlu savējos un izbaudu laiku, ko kopā pavadam šajos svētkos. :) Tā kā man šovakar dažādas sajūtas. :D

Drīz jau braukšu pakaļ savam puikam. Šim skumji bez manis. Bet es rītdienu, tāpat kā Jauno gadu, vēlos sagaidīt atsevišķi. Godīgi sakot- vientulībā, jo vēl aizvien tie man ir ''sāpīgi svētki''. (t)

Ai, nav ko skumt, Ziemassvētki ir burvīgi tā miera un gaišuma dēļ, kas staro no cilvēkiem un vispār visurienes. (l)

Vai esat apmierinātas ar dāvaniņām? Kā jūsējiem patika jūsu dāvinātās? :)
25.12.2011 01:42 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Šovakar man arī skumji, lika aizdomāties pēc filmas noskatīšanās par aizbraukušajiem latviešiem, mani tas apbēdināja :-/ apbēdināja fakts, ka esam tur kur esam.
Tāpat man ir skumji, ka nevaru būt kopā ar savu otru cilvēku, lai gan it kā ir sarasts, taču tomēr kaut kas jau kņudina.
Dāvanas man nebija pašas svarīgākās, patiesi tās par varēja nebūt, bet nu protams viss apmierina.
Drīz došos gulēt.
25.12.2011 01:54 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Mademoiselle - lieto vaardus kaa primaats, stulbenis, lai viriesus apzimetu, pati gan sevi ari profilaa sobrid esi visai pikanti nosaukusi - un tas man iepatikaas.

Chiiksteet, tas ir sieviskjiigi, sapratu lasot so forumu, bet nu ta jau vairs nav sodienas teema...
25.12.2011 10:52 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Redz kā - cloo izveidotā sāpošās sirds diskusija noslēdzās ar ko labu :-) Priecīgus svētkus, cloo, un arī visām pārējām! :)
25.12.2011 12:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits