Nu jā :D :D
ja kāda ir noskatījusies šodienas sēriju,kā jums liekas,vai Rasa piekritīs precēties ar Leonu? Un vai leons uzzinās kaut kad, ka patiesībā Elizabete grib šķirties no Denisa un nav stāvoklī?
Ooo šitā tēmiņa kā reizīt būtu man piemērota, bet sorrī ar visiem saviem pirmsvētku pasākumiem esmu redzējusi tikai pirmdienas sēriju. Svētdien man būs Uģīša diena, kad varēšu visas iekavētas sērijas noskatīties.
Bet atbildēt uz jautājumu tāpat varu - gan jau rasa piekritīs, actionam tak jābūt. Elizabete atkal varēs cepties, neko līdz galam neizrunāt un ziepene turpināsies! :D
gan jau, ka Rasa ar Leonu apprecēsies, tad Elizabete uzzinās, ka šie apprecējušies un tad izdomās, ka nemaz neteiks Leonam par to, ka škiras ar Denisu. Nu ziepene ne pa jokam :-D
bugii taisnība. un tad, kad eizabete uzzinās par rasu un leonu, viņa neizsķirsies no denisa.. un tad, kad leons sapratīs, ka elizabete nav stāvoklī, no viņa stāvoklī jau būs rasa.. :-D mu tur noteikti scēnas būs... 10 var man jau ir.. :-D
protams, ka appreeesies. savadak jau nebus interesanti. un tad vai nu elizabete kartejo reizi nerunas neko utt. un ta ziepene turpinasies. un ja-varbut tiesam rasai bus berns no leona :-D