Telefoniņš smuks jau nu ļoti Bet es tiešām, tiešām neiesaku Tev to iegādādāties!!!!
Uzdāvināju brālim - pēc pusgada jau bija beigts. Turklāt - strādāju telekomunikāciju veikalā - regulāri tiek nests uz garantiju, ļoti, ļoti plīstošs modelis...
Smilšgraudiņš - N9 es iesaku no visas sirds!!!!!!!!!
Man, piemēram, telefonam nav tik lielas prasības un vienmēr izvēlos ko vienkāršāku, bet tiem, kam patīk visas "fīčas" - telefons ir super!!!! Mans šī brīža favorīts, un ņemot vērā, to, ka tas ir tik multifunkcionāls, visam klāt ir arī izturīgs, drošs lietošanā
Minka - tie, ko nosaucu ir gan ar podziņām, gan touch
minka, man bija,draugs uzdāvināja. smuks jau ir un,kamēr lietoju,nekādas īpašās sūdzības nebija, vienīgi tas,ko meitenes minēja,ka šad tad nedaudz bremzē.
es viņu palietoju kādus 3 mēnešus un tad man uzdāvināja jaunu telefonu, tā kā šis man vecāku mājās stāv.
ja ir interese, varu pārdot par simboliskām naudiņām nekādu defektu nav, varbūt vienīgi aizmugurējie vāciņi nedaudz noskrāpēti.
Nu, piemēram, man bremzē, ieejot izvēlnē un ja grib atvērt tālāk kko - sms, galeriju, uzstādījumus - viņš neatver uzreiz viens divi, bet gan padomā, pirms atver, kas ir kaitinoši. Kamera arī gandrīz nelietojama, jo kvalitāde nekāda.. Tiešām padomā, pirms iegādājies.
Paskaties interneta veikalos to NOKIA 700, noteikti būs lētāk
5230 - bremzē viss Citreiz vnk uzkaras-neko nevar piespiest, citreiz pats restartējas, citreiz nevar sazvanīt, citreiz MP3 uzkaras, citreiz kādu telefona puse nereāģē uz pieskārienu, utt..