Diena pirms...Ziemassvētku vakara - 23.decembris.

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011

Labrīt.

Kopš vien atceros sevi, laikā pirms maniem mīļākajiem svētkiem, nav bijis tā,ka nav sniega.

Paceļ rokas kurām tāpat. :-)

Man rīt būs tāds pārbaudījums kā filmā "I`ll Be Home for Christmas". Tagad sēžu un vēl nezinu,ko vilkšu uz kāzām, pēc 2h jābrauc prom, uz KAUT KURIENI, 130km no Rīgas(nezinu uz kuru pusi). :D Un tad rītdien gribas paspēt aizbraukt uz mājām, pie sīkās briesmīgās māsas,kas vismaz reizi gada ir forša, pie mammas, vecvecākiem. (l)

Atcerējos vēl ko. Mums ģimenē Ziemassvētku dzēriens ir coca-cola. Mums ikdienā neļāva kolas dzert un tad Ziemassvētkos drīkstēja visu. Un tā mums iegājies vēl joprojām,ka Ziemassvētkos ir kola ar vecīša bildīti virsū. :-D :-D

Nu tālāk jūs papļurkstiet! :-)

23.12.2011 10:25 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
sunce, nepaspēju izlasīt :( šorīt tik kaut kā uzgāju.
bet nu vakar jau pa vēlu bija, mājās nebija, un Mego jau vairs man nedotu :D
ir nedaudz labāk, bet vajag vēl labāk!

man šodiena ļoti patīk, jo saņēmu ļoti skaistas dāvanas no kolēģes (l) + zinu, ka būs arī prēmijas :)
ai, jauki! nekas nevar nobojāt manu garastāvokli :)
23.12.2011 13:35 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Šodien taisni runājām pie galda, ka visu to Swedbank bumu izplatīja veikalnieki, tā arī bija, jautāju pārdevējam un viņš man pateica to maldinošo info ka čoma vecāki strādā un tā teica, tas lai cilvēki ņem naudas laukā un iet pirkties, vairāk tērējās, lai nekrāj. :-D
Man šķiet, ka ASV un Anglijā vēl trakāks bums, viens paziņa teica, ka Angļi jau mēnesi iepriekš sapirkuši dāvanas :-D nē nu tas viss ir ok, bet nopirkt kaut kādu šķinķīti ikdienai reāla problēma, jo priekšā rinda un dažam labam tas grozs vai rati tik pilni. (t)
23.12.2011 13:38 |

Reitings 6324
Es arī atceros Ziemassvētkus, man šķiet, ka tie bija pirms gadiem 3, kad nebija sniega vispār, tikpat pelēks, tikai bija vēsāks. Sēdējām pie svētku galda, kad sāka snigt, tas gan bij' tāds slapjais sniegs, bet visi uzreiz skrējām laukā skatīties.
Man gribas sniegu - daudz, biezu, pūkainu (l)
Šodien mana pēdējā diena pie interneta, ciemos nebūs :)
Šodien vēl pēdējās konfektes jāataisa un apsveikumi jāpabeidz :-)
23.12.2011 13:40 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Sveikas, meitenes :-)

Piedalījos kino konkursā un sagribējās iegriezties arī te!

Šodien mums darbā īsā diena, jau pēc kādas stundas notiks neliela pasēdēšana ar kolēģiem. Sarūpēju visiem mazus sveicienus- paciņas svētkos :-) Gaidu ar nepacietību rītvakaru! Un laiks ārā ir, protams, ne tik skaists kā gribējos, jo pietrūkst sniega, bet vismaz spīd saule nevis līst lietus.

Priecīgus visām svētkus, meitenes :-)
23.12.2011 13:44 |

Reitings 2224
Labrīt! (l)

Man šķiet dīvaini, ka uz Ziemassvētkiem nav sniega, godīgi sakot, pat nešķiet, ka vispār Ziemassvētki būs!

Šodien man nāks meitene uz nagiem un pēc tam vel pēcpusdienā skriešu uz veikalu pēc pēdējām dāvanām (t) varu iedomāties , kas veikalā būs cilvēku 8-)

Es gribu nopirkt piparkūku mīklu, parasti pirku Ādažu, bet domāju, ka rimčikā nebūs, un pašos Ādažos ar nevarēšu noipirkt, tādēļ jautājums Jums:
Kāda mīkla rimčikā ir? un kādu labāk pirkt? gribās gardas piparkūkas sacept (l)
23.12.2011 13:50 |

Reitings 12651
sunce :-O Nu, jā, es grēka pagale - vienmēr Ziemīšos gaļa galdā. :-D :-D
23.12.2011 13:57 |

Reitings 15092
Ho ho ho! :)
Es vēl joprojām jūtos kā izredzētā, ka varu ielogoties ar Enter. :D

Vakar bija burvīgs nakts koncerts Ģertrūdes baznīcā. Rītvakar rādīs pa LNT - moš parādīs arī kā mēs ar druškām cītīgi dziedam līdzi, jo kameras bija tieši mums pie deguna. :D

Man ir superpriecīgs noskaņojums - šovakar ballīte, satikšu sen neredzētu draudzeni, rīt uz laukiem un vakarā jau atpakaļ uz Rīgu un eglīte, pantiņi, dāvanas un izēšanās! (l)

P.S. Jaukum - es ceru, ka es neprecējos ar Roberto! :D
23.12.2011 13:58 |

Reitings 15092
Ak jā, es arī tātad esmu grēka pagale! :D Nevaru iedomāties Ziemassvētkus bez gaļas! :D A kā tad ar pīrādziņiem un cūkas šņukuru?? Bet nu jā - latvieši jau vienmēr ir bijuši pagāni! :D Bet ja nopietni - tas kaut kāds katoļu vai kādas ticības ierobežojums?? Man pirmā dzirdēšana..
23.12.2011 14:00 |

Reitings 2279
Zakji - katoļu, katoļu.. :D Un starp citu, tieši šīs ticības uzpiešanas dēļ Ziemassvētki man vairs nav mīļākie svētki.. Vismaz ne tos gadus, kad braucu uz turieni.. Pagājušajā gadā svinējām Ziemassvētkus pie sevis mājās un man galdā bija cūkgaļas cepetis! :D Riktīgi liels gabals, lai kompensētu zaudējumus citus gadus.. :D :D Tā, ka es esmu liela skabarga un grēka pagale tā sievišķa acīs! :D :-P he he.. vot būtu joki, ja es šogad gaļu paņemtu līdzi un ēstu par spīti.. būtu tāds tracis.. ak, meitenes, Jūs pat iedomāties nevarat! :D
23.12.2011 14:07 |

Reitings 15092
Ufff! Kārtējo reizi secinu, cik ļoti man ir paveicies, ka ne manā, ne mana puiša, ne mūsu draugu lokā nav šitādu fanātu, kas citiem uztic kaut kādas baigās ticības štelles!
23.12.2011 14:10 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
haha, tikko pamēģināju savu ebay pieliekamo matu asti :D ej noost - tik laba! nu galīgi laba :D (l)
23.12.2011 14:10 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
Sveikas)

Man liekas jocīgi, ka rīt būs jāiet mežā meklēt un cirst īsto egli, bet sniega nav.. Bet labi vismaz, ka nav lietus, savādāk pa dubļiem varētu brist)) :D

šodien super īsā dieniņa darbā, līdz 14:00 un vakarā jau uz laukiem pie drauga vecākiem (l) Brīvdienās paredzēts daudz ciemoties))

Sirsnīgus Svētkus, meitenes )) |-)
23.12.2011 14:12 |

Reitings 7908
ahh, Gabs, ierunājies par eglīti - atcerējos, ka pagājšgad bridām pāri ceļiem pa mežu sniegā eglīti meklēt. nu faak, tgd man pat sagribējās sniegu (t)
23.12.2011 14:15 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Sveikas!
Šorīt 7 sāku lielo dzīvokļa tīrīšanu, neesmu vēl paspējusi sakārtot skapi, drēbes tik daudz, ka neveras ciet:(
Šajos Ziemassvētkos netaisīšu tradicionālo Ziemassvētku ēdienu, jo pēc tam puncis sāp, man būs jūras veltes, cepta laša filejs un suši :-D tradicionālos ēdienus varēšu pie tēva ēst.
Ziemassvētkos īpaši nestaigāju pa lielveikaliem, vakar Alfā sanāca iebraukt un pēc 21 bija nenormālas cilvēku plūsmas.
Starpcitu, varbūt kāda var ieteikt, kur nopirkt vēl lētāk baltas govs ādas ar tumšiem plankumiem, KRAUTĀ maksā 138ls/gb, man vajag 4gb?Spice home skatījos un bija 158+ cena.
Kā arī, kur nopirkt ādas dīvānu minimālisma stilā ar izlaižamu vietu gulēšanai 2 personām?Vajag jau rīt, šoreiz nevaru gaidīt 3-4nedēļas kamēr no ārzemēm atsūtīs..
23.12.2011 14:18 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
hellō!

zakji,neesi vienīgā,es tikko pamēģināju un man arī sanāca ar enter :P

zsvētku noskaņas praktiski nekādas, bet domāju,vai nevajadzētu parūpēties vismaz par kkādu noskaņu. šogad biju pret egli, jo nav sniega, taču laikam jau,ka vajag sarūpēt :)

šodien ar draugu brauksim uz spici sameklēt visiem dāvanas :) mums kā parasti viss pēdējā brīdī. esmu iegādājusies dāvanu tikai savam vīrietim, un tas tāpat nebūs nekāds pārsteigums, jo tas ir tas,ko gribēja un viņš jau zina,ka es vienmēr cenšos sagādāt to,ko viņš vēlas :D drošvien vēl kāds nieciņš jānopērk,lai vismaz kkāds surprise.

svētkus svinēsim pie maniem vecākiem,pirms tam iebraucot pie mīļuma vecākiem.šogad vēl brauks radi no dānijas,tā kā būs interesanti :)

ceru tikt pie noskaņas un to arī novēlu jums :) *
23.12.2011 14:18 |

Reitings 2279
Zakji - lūk, tāpēc es ļoti priecājos, ka mūs šķir aptuveni 300 km! :D Un laikam priecājos vēl par kaut ko, par ko nav labi priecāties, tāpēc es skaļi nekad to nesaku.. :D :-P
23.12.2011 14:20 |

Reitings 7908
Sliktā sieviete, ādas varī pameklēt arī kaut kādos cenu klubos, alan deko utt.

ja tev dīvānam prioritāte nav kvalitāte, tad Jysk ir vizuāli ļoti smuki stepēti ādīgi dīvāni. ja gribi normālu, tad nu domāju, ka uzreiz tā īsti nekur nevarēs dabūt.
23.12.2011 14:35 |

10 gadi
Reitings 13809
Varbūt esmu slikta katoliete, bet godavārds pirmo reizi dzirdu, ka Ziemassvētku vakarā un Ziemassvētkos neēd gaļu. Ok, līdz 24., tas ir visu Adventes laiku es neēdu gaļu un 5dienās arī nē. Bet ne jau Ziemassvētkos. Mūsu ģimenē, kur visi ir katoļi, nekad nekas tāds nav dzirdēts.. Varbūt jau man nav taisnība, bet nu nezinu.
Sunce, Tu saki tai sievietei (pieļauju, ka vīramāte), ka Bībelē ir rakstīts "ka grēks ir tas, kas no mutes nāk (nelabi vārdi), nevis tas, kas mutē".
23.12.2011 14:39 |

Reitings 418
Reģ: 06.11.2010
Meitenes,kādas adreses jūs zināt,kur var filmas skatīties online latviski? :-)
23.12.2011 14:43 |

Reitings 7596
zakji khe nee,bijam abas ielugtas starp viesiem :-D
man patik ziemassvetki jo vnm galda tiek likti arii eedieni bez galjas :-D
23.12.2011 14:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits