Pupsik, mani izdzēsi, ja? :-D :-D :-D
Gurri, kastīti var ļoti labi uztaisīt arī no parastā zīmēšanas papīra. Tāpat jāloka tā, ka sanāk dubultā beigās, līdz ar to pietiekami biezs. Nu, pa virsu vēl kādu smuku dāvanu saiņojamo, un ļoti labi izskatās. Ā, starp citu Gurri, šodien biju uz vienu prezentāciju un iedomājos par Tevi..šķiet, ka Tu kaut ko teici, ka meklēji auto sēdekļu pārvalkus un tā...Un tajā prezentācijā tieši stāstīja par aitādas tiem tur. :-D
Es biju baigi priecīga, jo skolā pēdējais eksāmens nokārtots, kā arī visus pa šiem gadiem sakrājušos parādus esmu šī mēneša laikā nokārtojusi, līdz ar to varu būt lepna par sevi :-P Pa brīvlaiku tikai jāuzcepj kursa darbi un prakses, bakalauram jāsāk k kas darīt..nu, kaut kā tā. (l)
Bet BIJU priecīga tāpēc, ka atnācu mājās, un mani izbesīja (e) Man ļoti, ļoti, ļoti nepatīk, ja cilvēki nerēķinās ar citiem..esmu jau to teikusi reizes miljons, bet tas tik un tā notiek atkal un atkal. (e) Sastāstīja man, ka nebrauks Ziemīšos uz laukiem, bet tagad, bez maz pēdējā dienā izdomā, ka brauks (e) Un tieši tajā dienā, kad man ar draudziņa ģimeni jāsvinās... (e) Protams, es varu apvienot..bet man ir tāda dusma, ka nevar uzreiz teikt, ka nezin vai tml., bet nē... (e) Bet vispār es šausmīgi gribu uz turieni jau ļoti ilgi, jo viņiem ir megaforšs kucēns..un tas jau nav nekāds jaunums, ka es suņus mīlu..bet es nevaru tagad tā iet un pateikt - davai, es braucu..jo, nu, es taču dusmojos :-D :-D :-D Man dažreiz nepatīk, ka man tik ātri uznāk un pāriet...šajā gadījumā varēja ilgāk tā dusma turēties :-D
Nu tā kaut kā..esmu emo :-D :-D :-D :-D