Ja tās ir pašas pirmās pazīmes, kas konstatētas tikai šorīt, tad es Tev ieteiktu vairumā izdzert C-vitamīna dzērienus kā arī Coldrex :)
Man, kolīdz pamanīju šādas pazīmes, šis līdzēja. ;-)
tas jau nekas, ka coldrexā ir vielas pret temperatūru, sāpēm, iesnām, klepu. Ja ir šie visi simptomi- tad var dzert. Ja nē - nav jēgas , jo katram medikamentam ir kādas blakusparādības, kas noslogos organismu.
1000 mg C vitamīna padzer kādu nedēļu, daudz šķidruma, nepārpūlē organismu un nesmēķē.
Sveicināta bariņā :-( Es vēl turpinu slimot un šodien tāda sajūta,ka galva pa mākoņiem un spēka nekāda :-/ Temperatūra arī drusku vēl ir...
Viss sākās,ka jutu,ka galva kā spainis un reibst,nenormāli drebuļi,tad atkal karsti,kaulus lauž,acis sāp..viss pilns komplekts!Sākumā bija 37,5 - tagad kā kuru dienu,bet slimošana atnāca tad,kad vismazāk vajadzēja (e) (e) (e)
jā, es arī jūsu bariņā :-D vakar piecēlos ar drusku sāpošu kaklu un iesnām, šorīt jau piecēlos ar drausmīgām galvas sāpēm un ausu sāpēm, tā pamatīgi vējā apaukstējusies esmu. un tieši pirms svētkiem, galīgi nelaikā, jo tik ļoti daudz kas jāizdara pirms svētkiem, bet tagad esmu spiesta gulēt un ārstēties. :-/ šorīt dabūju ausīs pilināmas zāles, visādus kartsos dzērienus un cerams jau, ka šis viss tā ātri pāries. :-)
es vakar sajutos līdzīgi.. iedzēru teraflu, izgulējos..
tad turpināju ar tējām un greipfrūtu aplietu ar siltu ūdeni.. :)
šodien arī dzeru greipfrūtu aplietu un jūtos jau daudz labāk.. :))
Man šodien temperatūras vairs īsti nav,bet nu galva - oi oi oi...tāds dullums,ka es pa ceļu eju un jūtos kā pa mākoņiem (e) (e) (e) Tas varētu būt no tā,ka slimība iet ārā un galva pēdējā visu izjūt? :-/