Čau,mīļās! :-)
Tagad jūtos kā maza meitene, pavisam apjukusi un varbūt pat samulsusi. Šogad iestājos jaunā skolā, līdz ar to jauni piedzīvojumi un pārdzīvojumi. Vēl pirms 1.sept. man iekš draugiem.lv rakstīja jaunais klasesbiedrs, kuru turpmāk saukšu par X :-D . Viņš mani ievēroja augustā, kad notika klases sapulce. Tā jauki čatojām līdz brīdim, kad sākās skola. X vairs nerakstīja un neizrādīja nekādu interesi, bet ... viņa draugs sāka ar mani sarakstīties un jau pēc dažām dienām piedāvāja būt kopā. Tā ar draugu mēs nepilnu nedēļu pavadījām it kā kopā, ko es ļoti nožēloju. (nevienam par to neteicām,izņemot X to zināja, jo viņi esot labākie draugi, bet no malas tā neizskatās) Nezinu,kas bija noticis tajā brīdī,kad vispār ielaidos ar viņu. Beigās pametu draugu, pateicu,ka nekas nesanāks. Tomēr vēl cerēju uz X, jo bijušais pateica,ka X no sākuma gribējis ar mani uzsākt attiecības - es pat teiktu,ka tas bija iemesls mūsu šķiršanai.Vakar notika kaut kas tāds,kas lika sirsniņai ietrīcēt. Iekš ''draugiem'' čatā X uzrakstīja, runājām par skolu, beigās tēmas bija visdažādākās, viņš pat izvilināja no manis viedokļus par viņu pašu. :-D X pateica,ka viņam jāiet vakariņot, bet... viņš turpināja man caur WAP rakstīt vēstules, tā nočatojām vairāk kā 2h. Tomēr skolā viņš neizrāda nekādu interesi, ja nu vienīgi grib kaut ko pajautāt par mācībām/skolu. Zinu,ka izklausās kā mazas meitenes murgi, bet es nevaru beigt domāt par vakardienas saraksti. :-/ Kāpēc viņš skolā neizrāda nekādu interesi? Kāpēc viņš tieši man raksta un prasa visu,kas saistīts ar skolu, un tad pats novēršas no tēmas? Kāpēc man vispār vajadzēja ielaisties ar viņa draugu? Kā jums šķiet - vai es viņam patīku kā meitene, vai es vienkārši esmu saķērusies viņā un visu uztveru pārāk personiski? (s)