Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Muusu priekshnieki!

 
10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011

Labs vakars visaam (l)

sodien biju ieskrejusi uz briidi darba, galiigi neplaanoti, par cik mana uznjemuma, protams, sodien ir brivdiena, tad darba neviena nebija, atsleedzu durvis un ashi skreju pec papiriem uz savu darba vietu, un ko es ieraudziju..... (l)

prieksniece mums katram darbiniekam (kopa esam 8 meitenes + 3 puisi) uz galda, katram darbiniekam bija uzlikusi no skujam veidotu kompoziciju ar sveciiti viduu, piparkukas traucinja, koncas, mandariini katram blakus staveja kruzite uz kuras bija uzraksts - gardam karstvinam - un ari ofisa uz galvena galda, kur stav kafijas aparati un tadas lietas, staveja karstvina katls, tas gan nebija pilns )domajams, ka tiks iepildits ritdien - njamm (l) ).... un tad es nodomaju ,cik jauki!!!!!! (l)

vienig tas, ka es laikam izjaucu sev parsteiguma briidi, jo to visu man vajadzeja ieraudzit tik riita :D

nejau tam visam edamajam un dzramajam ir tik liela nozime, bet gan tam, ka cilveks spej ienest tik jauku gaisotni darba vieta, un saviem darbiniekiem no sirds sagadat jaukus brizus :)

citadi biezi vien pierast, ka prieksnieki doma tik par sevi, ka vinji padzers kafiju, ka vinji bus priecigi, sheit ir pavisam savadak, ljoti pozitivi, gribas nakt uz darbu, ja zini ka tur bus jauka vide!

stradat pilnig gribas 8-)

ka ir ar jusu bosiem?

vinji ir noslegti, neitrali vai gluzi otradi, tadi ar kuriem var ari parunat un gribas teikt - man ir patiesi labs prieksnieks, no kura iedvesmoties, macities un gut pozitivas emocijas...

p.s. man, piemeram, iepriekseja uznjemuma no bosa bija bail :D

18.12.2011 22:36 |
 
Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Man sanāk vairāki priekšnieki, 2 tieši, tad ražošanas daļas vadītājs un pats pats šefiņš. Tad nu ar tiešajiem ir tā, ka ar vienu ir tīri lietišķs kontakts, ar otru ir drīzāk čomiskas attiecības ar daudz abpusēja flirta. Ražošanas daļas vadītājs ir foršs, bet tikia tik cik darba jautājumos sanāk tā saskarsme. Un pats pats šefiņš ir foršs vīrietis, kas saka, ka mēs esam viņa lielais ģimeniskais pulciņš. Ja ir par ko,var arī būtnopietns, dusmīgs, aizsvilies, bet ta viņš ir lojālaikais uzņēmuma vadītājs.
Mums darba vietā ļoti tiek domāts par papildus nieciņiem, kas ļauj justies, ka tomēr neesam mēs tikai darbinieki. Uz svētkiem (uzņēmuma jubilejām, iekārtu gadadienām) ir svētku galdiņš. Ir darba ballītes apmēram 4 reizes gadā un dāvanas uz svētkiem+ svētku noformējums darba telpās. Bet ar to gan vairāk personālvadītāja mums nodarbojas. (l)
18.12.2011 23:40 |
 
Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Es strādāju naktsmaiņās un kolektīvā valda pavisam savādāka atmosfēra nekā citur. Priekšniekiem nav iebildumi par super skaļu mūziku utt. Vakar biju ar apakšpriekšnieku bārā, forš cilvēks,atzinās,ka ir gejs :-D :-D
18.12.2011 23:52 |
 
10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Mans prieksnieks ir superiigaakais viirinjs pasaulee!!! (l) (l) Kad es devos atvalinaajumaa uz Nujorku, dienu pirms vinjs mani nokeera ofisaa un iedeva man aploksniiti. Kad atnaacu maajaas, atveeru to un tur bija kartinja ar pateiciibas vaardiem par labi padariitu darbu, ietekumi, ko Nujorkaa noteikti jaapskata un 70 dolaari. Man tas likaas tik sirsniigi! Un arii ikdienaa vinjs ir ljoti jauks un patiikams cilveeks.
18.12.2011 23:53 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Varu teikt tikai labu arī par savu vadību, protams pasākumi tiek rīkoti salīdzinoši bieži, tā kā visu laiku pavadām birojā, tad ir forši, ka šad tad tiek noorganizēts kāds izbrauciens, piemēram slēpot, kuģītis, pirts utm., tiesa gan paši sametam naudas, jo nav iespējams, ka darba vieta apmaksātu izklaides.
Ziemassvētkos būs pasēdēšana, būs sagatavotas arī dāvanas, tiesa tādi kancelejas prezenti, bet viss ļoti noderīgi.
Protams darbā vide, atmosfēra stimulē strādāt, visi esam draudzīgi, vadība nesēž mākoņos un neskatās no augšas, visi ir piezemēti :-)
Katru rītu mums ir kafijas dzeršana, tāda mazā sapulce, varbūt kāds no malas domā, ka slinko, bet tādas pasēdēšanas sniedz ļoti daudz informācijas darbam, pārrunājam aktualitātes, pajokojam.
18.12.2011 23:55 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Tik forša tev priekšniece - kadsirdsirlaimiga- :-) tiešām jauka..


kad man bija priekšniece, visiem ofisā viņa riebās un visi baidījās. nekad neko jauku no viņas nesagaidījām
19.12.2011 00:06 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man ir pats labākais priekšnieks! :-)
Ar viņu varu sarunāt visu ko vien vajag, it īpaši brīvdienas, viņš mani dzen mājās ārstēties, ja redz, ka esmu slima un nelāgi izskatos.
Tagad iedeva 2 nedēļas brīvas, jo pats arī nebūs darbā, kā arī dabūju ļoti labu prēmiju jeb kā viņš teica Z-svētku dāvanu, ko es pat nebiju gaidījusi. :-)
Arī pārējie kolēģi ir super, un tāpēc no mana darba mani iznesīs tikai ar kājām pa priekšu laukā! :-D
19.12.2011 00:10 |
 
Reitings 352
Reģ: 10.10.2009
Tiešā priekšniece un pati galvenā visus aprunā, ja kāds neiepatīkas to noēd.
Žēl, ka tā. Jo iepriekšējais kolektīvs bija daudz foršāks.
19.12.2011 00:10 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
_kadsirdsirlaimiga_, prieks dzirdēt, ka Tev ir veicies ar priekšnieci! Arī man ir ļoti paveicies, jo nevaru iedomāties kaut vai vienu īpašību, kura nepatiktu kādā no manām priekšniecēm (tādas ir divas), abas vienmēr iejūtīgas, izpalīdzīgas, jautras un gādīgas. Grūti pat iedomāties labākas priekšnieces par viņām!
19.12.2011 00:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits