Labs vakars visaam (l)
sodien biju ieskrejusi uz briidi darba, galiigi neplaanoti, par cik mana uznjemuma, protams, sodien ir brivdiena, tad darba neviena nebija, atsleedzu durvis un ashi skreju pec papiriem uz savu darba vietu, un ko es ieraudziju..... (l)
prieksniece mums katram darbiniekam (kopa esam 8 meitenes + 3 puisi) uz galda, katram darbiniekam bija uzlikusi no skujam veidotu kompoziciju ar sveciiti viduu, piparkukas traucinja, koncas, mandariini katram blakus staveja kruzite uz kuras bija uzraksts - gardam karstvinam - un ari ofisa uz galvena galda, kur stav kafijas aparati un tadas lietas, staveja karstvina katls, tas gan nebija pilns )domajams, ka tiks iepildits ritdien - njamm (l) ).... un tad es nodomaju ,cik jauki!!!!!! (l)
vienig tas, ka es laikam izjaucu sev parsteiguma briidi, jo to visu man vajadzeja ieraudzit tik riita :D
nejau tam visam edamajam un dzramajam ir tik liela nozime, bet gan tam, ka cilveks spej ienest tik jauku gaisotni darba vieta, un saviem darbiniekiem no sirds sagadat jaukus brizus :)
citadi biezi vien pierast, ka prieksnieki doma tik par sevi, ka vinji padzers kafiju, ka vinji bus priecigi, sheit ir pavisam savadak, ljoti pozitivi, gribas nakt uz darbu, ja zini ka tur bus jauka vide!
stradat pilnig gribas 8-)
ka ir ar jusu bosiem?
vinji ir noslegti, neitrali vai gluzi otradi, tadi ar kuriem var ari parunat un gribas teikt - man ir patiesi labs prieksnieks, no kura iedvesmoties, macities un gut pozitivas emocijas...
p.s. man, piemeram, iepriekseja uznjemuma no bosa bija bail :D