Vai sekss pirms kāzam ir norma????

Reitings 22
Reģ: 16.12.2011

(s)

16.12.2011 22:38 |

Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
provokācija :) bet vispār SOLITUDE, ja jau priekš tevis tā nav norma, kāpēc sēdi cosmo.lv un prasi tādu jautājumu? apmeklē kādu kristīgo portālu un uzprasi tur. Manuprāt, sekss pirms kāzām vai pēc ir katra paša ziņā. Es pazīstu 1 (godīgi sakot, tikai 1) puisi ar šādu uzskatu, ka seksam jābūt tikai pēc kāzām. Rezultātā viņš apprecējās un tagad ar sievu dzīvo mātei uz kakla, jo darba pašām nav, sievai arī, toties tagad var oficiāli nodarboties ar seksu :) Manuprāt cilvēka seksualitāte mostas ātrāk, nekā cilvēks spēj pilnībā nodrošināt sevi un savu ģimeni
18.12.2011 14:41 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ja bazas, ka aizlaidisies, bet par laulibas slegsanu ir saubas, var ari aprobezoties ar saderinasanos, un tad parbaudit saderibu saja joma. Jo saderinasanas ta ka saista, bet var to solijumu ari nemt atpakal.
18.12.2011 15:05 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Oi, es pazīstu vienu meiteni, kas gaida līdz kāzām. Viņa arī saka, ka par tieksmēm, vēlmēm un visu pārējo ar seksu saistīto var izrunāties pirms tam. Bet kā tad tu zini, kas tev patiks, ja neesi pat mēģinājis? Katrā ziņā es, kad biju nevainīga, nevarēju ne iedomāties, kā būs pa īsto:D Nu tas tā, kad tagad salīdzina.
18.12.2011 17:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits