Stulbi atstāt pie kases. :(

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009

Īsais tēmas izklāsts-atradu Alfas Rimi (beidzot!) 300 den melnas, biezas zeķbikses, tā sapriecājos. :) Pie kases samaksāju, ieraudzīju, ka kāds cits gaļu aizmirsis paņemt, iedevu kasierei ar tekstu-"ja nu kāds atnāk pakaļ". Atbraucu uz darbu un skatos, ka pati zeķbikses veiksmīgi esmu atstājusi pie kases. :-D

Jautājums-kādas man ir iespējas vakarā braucot mājās tās zeķbikses dabūt? Cik ilgi viņi aizmirstās preces tur kasē vai INFO centrā glabā un pie reizes padalieties, kā jums gājis ar preču atstāšanu pie kases. :)

16.12.2011 16:32 |

Reitings 378
Reģ: 24.05.2010
Ej pakaļ, jo es vienreiz Drogās aizmirsu paņemt zeķubikses. Pēc kādas nedēļas, biju tur un joka pēc iegāju pajautāt-dabūju atpakaļ :-) Man pat čeks nebija, bet viņām viss bija tādā žurnāliņā pierakstīts par aizmirstajām precēm.
17.12.2011 01:34 |

Reitings 378
Reģ: 24.05.2010
ui,nepamanīju,ka jau dabūji :-D (s)
17.12.2011 01:34 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
es reiz šampi aizmirsu - pēc piecām minūtēm biju atpakaļ pēc šampanieša. Reiz drogās cigaretes un nagu laku atstāju - tieši tā pat pēc mirkļa ar stulbu smaidu gāju pakaļ :D
17.12.2011 01:37 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Reiz speciāli gāju uz veikalu pirkt zivis, bet, kā jau parasti tas mēdz gadīties, pa ceļam līdz kasei vēl paguvu pielasīt grozu ar visādiem citiem nevajadzīgiem niekiem, un, protams, mājās konstatēju, ka esmu atnākusi ar visiem citiem štruntiem, bet tas, pēc kā nācu, ir palicis veikalā pie kases.
Bet vispār ļoti bieži mēdzu lietas aizmirst, kaut ko atstāt vai pazaudēt, nu dažkārt tāds kaitinošs gaisīgums man piemīt ne tikai veikalā(s) Skolas laikā trolejbusā pat somu ir gadījies aizmirst (s) :-D
17.12.2011 01:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!