Hei, kā pavadam vakaru? Es cenšos apēst savas jūtas :D Šokolāde remdē sāpes par lielo feilu šodienas eksāmenā un domu, ka dzīvokli Rīgā man neatrast :-D Ceru uz nākotni, kuru iespējams uzzināšu pa e-pastu :-D
Atnācu no zālītes un našķojos ar hurmu. Vēlāk doma paskatīties okartes skatuvi un iešūt kleitai oderi. tavu brīnumu, balles kleita caurspīdīga izrādījās! :-D
Man ar bija fail, šodien bija paredzēta prezentācijas ieskaite augstskolāpar kuras esamību es vnk aizmiursu! :-D
Es youtoube esmu iekritusi uz viņu - http://www.youtube.com/user/DiamondsAndHeels14?feature=g-all-u
Man likās, ka man ir ādas problēmas... Bet viņa tik ideāli nomaskē.
Man jau gribējās teikt "Labrīt!", bet, jā, jau vakars. :)
Tā kā esmu tikko, tikko pēc darba, tad nogurums uz pleciem un gribu gulēt, bet nevar, nevar vēl! :D
Esmu atvilkusies mājās un tagad gribas kaut ko foršu, tikai nezinu, kas tas ir. :D Bet vispār gaidu savu "Grejas anatomiju" un graužu marinētus gurķīšus.:)
Es šodien visu dienu noslinkoju, pat uz darbu neaizgāju, pateicu, ka slikti jūtos. :-D
Bet rīt strādāšu dubultā. Un uz sporta klubu, jo šodien visu dienu našķējos. Bet man jau sen bija vajadzīga tāda diena, nekā nedarot, vārtoties pa gultu, seriāli u.t.t. Pārāk daudz skriets.
Šokolāde vienmēr man palīdz remdēt sāpes.
Šovakar viss mierīgi, kaut gan gribētos pat ballēties, bet rīt agri jāceļās un jācep pīrāgi priekš darba ballītes.
Sestdienas vakaram gan kaut kas būs jāizdomā :-)
Sibilla saņemies :) Galvu augšā un optimismu ;) Viss taču notiks tā, kā tev vajag - agrāk vai vēlāk bet notiks :) Es mēģinu pieturēties pie šīs domas :)
P.S.Vai kāda ir redzējusi Drogās vai kur citur iegādājamu smuku violeta nagu laku, parastu ne-perlamutra?
vot tagad man ir jādomā jauna ziemassvētku dāvana draugam. Viņš netīšām pat uzminēja, ko gribēju viņam dāvināt. Es nepateicu, ka tiešām to gribēju, bet vairs negribu to dāvināt, ja viņam nebūs tik liels pārsteigums.
zilās_ačeles, viņam ļoti patīk likt puzles un nav vēl licis lielāku pa 1000 kauliņiem. Domāju uzdāvināt, jo neko īpaši viņam nevajag. Nu tagad viss vējā :-(
Ideja baigi laba.
Varbut termokruzi kurai uzlec bilde/raksts,kad ielej karstu? :D
es to pag. gad vecakiem uzdavinaju :)
ssogad kalendarus ar vinu bildem ;)