Esmu uzmetusi lūpu! Ko lai dara, ja rīt ir īpaša mīļotā sagaidīšanā mājās, bet uz vaksāciju netieku, jo matiņi par īsu!? :D Vai tiešām tur neko nevarēs novaksēt? (t) Atvainojos par tik stulbu jautājumu.
ja matiņi par īsu, tad tur nav nekas tev vēl nemaz tik traki uzaudzis, ko tu nevarētu rādīt savam mīļotajam,kurš tevi redzējis tādu kāda esi!! It kā pats viņš būs novaksējies :D
Anav baigi saapiigi ka vaksee? Es pati sev varu tikai priekshu bet kaunuma luupas taa saap. Es arii gribu sakopt sevi uz ziemiishiem . Aa un man piemeeram tad kad ir matinji uz kaunuma luupaam , pat ja noskuju tur ir taads tumshaaks a ja novaskee tad kaunuma luupas paliks gaishaakas?? :d
Deizija, bet ko Tu darītu, ja dzīvotu ar to vīrieti kopā???
Es domāju, ka viņš nemaz nemanīs, ka Tev tur kāds matiņš izspraucies... Vēl jo viarāk, ja kādu laiku neesat tikušies...
Vispaar ar tiem matinjiem ir baigaa kjeepa. Es ja skuju un jau naakoshaa dienaa asi sari un liidz ar to maneejam saak saapeet savs sraudzinjsh no maniem matinjiem. Vinjam tur aatri viss juutiigs paliek jo vinjsh ir apgraiziits. Netieku nekaa galaa