Īpaši cukurvāverei...esmu arī ļoti,ļoti paniskās bailēs no zobārstiem (man ir vairāk gadu nekā Tev) un teikšu godīgi dēļ šīm bailēm un bērnības "atmiņām" mani zobi vsp ir slikta stāvoklī, saprotu, ka manā vecumā tādiem zobiem nevajadzētu būt, bet nu tadi viņi ir (tikai dēļ tā,ka pie zobārstiem eju ļooooti reti un arī tikai tad, ja sāp.) Tad nu pavisam nesen saņēmos un ilgi lasot visas iespējamās interneta atsauksmes, devos pie dr.Pinkas, teikšu godīgi bija ne tikai paniskas bailes,bet arī kauns...TOMĒR, aizejot no viņas, biju tādā sajūsmā kā vēl nekad, no zobārstiem - godīgi.Tagad salaboju jau 4 zobus (viens bija arī sāpigs),bet tas viss tika paveikts ar tādu iejūtību, ar sapratni. Nekādas replikas par manām bailēm, vai slikatjiem zobiem - tieši otrādi, pat pateica, ka nemaz jau tik traki nav un viss labojams, jo es pirms vēru muti vaļā pateicu, gan par bailēm, gan par sliktajiem zobiem, gan par to, ka man vienmēr sap. Īsāk sakot - IESAKU!!! Protams, to cik kas labi turas vēl pateikt nevaru, jo kopš pirmā salabotā zoba ir pagājis tikai mēnesis, bet nu attieksme super + citi viedokļi internetā pozitīvi. Es varu tikai pievienoties!