Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

viedoklis par citātu

Reitings 213
Reģ: 12.10.2010

Sveikas :-)

Kāds ir jūsu viedoklis par citātu:"Ja tu nenodarbojies ar politiku, tad politika nodarbojas ar tevi."

Piekrītat/nepiekrītat un kāpēc?

13.12.2011 18:40 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Nu tas ir tā, ka Tu itkā par to neinteresējies, bet kā cilvēku un savas valsts iedzīvotāju plitika jebkurā gadijumā ļoti skar.
Ar mani ir tā, iktā ar to nenodarbojos, bet cilvēks kurš ir man blakus, šajā jomā ir diezgan zinošs, (tas būtu maigi teikt).
Sanāk, ka tomēr politika pati liek par sevi manīt.
13.12.2011 19:02 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Noteikti piekrītu.

ja Tu darbojies politikā, Tu pats vari lietas kontrolēt un politiku virzīt par labu sev.

Ja nē, politika nodarbojas ar Tevi-Tu neko nevari ietekmēt, Tev jāpakļaujas politikai.
13.12.2011 19:03 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
piekrītu!

Jo, kamēr tu iesaisties politikā, piemēram, ej vēlēt, esi kādas NVO biedrs, utt., tikmēr tu tieši ietekmē politiku, taču brīdī, kad tu vairs nelīdzdarbojies politikas veidošanā, politika darbojas ar tevi un rezultātā ar tevi nodarbojas tā visa sabiedrības daļa, kura šo politiku veido.

Ja tu neaizej uz vēlēšanām un uzvar tev nesimpātiska partija, kura turpmāk diktēs noteikumus valstī teorētiski par labu saviem vēlētājiem - politikas veidotājiem, kuri par viņiem ir vēlējuši.
13.12.2011 19:10 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
kalena - iešana uz vēlēšanām negarantē Tev simpatizējošas partijas uzvaru un tikšanu pie varas! :D Es pidalos katrās vēlēšanās, bet tik un tā pie varas ir man nesimpatizējošas partijas! :D :D

Bet par teicienu piekrītu! Ja tu kaut kur iesaisties, Tev ir kaut kādas, vismaz niecīgas iespējas to regulēt, ja neiesaisties - tad lietas regulē Tevi! :D Bet tā tas ir jebkurā lietā, ne tikai politikā! Arī dzīvē, attiecībās, darbā, utt. :)
13.12.2011 19:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits