Pievērš uzmanību

Reitings 221
Reģ: 28.11.2011

Labrīt .

Gribēju dzirdēt Jūsu domas ? Var būt kādai arī tā nācies gadīties ?

Tā tad sākšu ka man ir lamīgas attiecības kopā ar draugu nu jau gandrīz. kā divi gadi . Un man par to prieks. :-)

Ejam gan kopā izklaidēties ,gan atseviši .Un tas man ļoti patīk ka ir tāda savstārpēja uzticēšanās vienam ar otru. :-)

Kad eju izklaidēties viena, bez viņa ar draudzenēm ,nu man liekas normāli ja kāds no stiprā dzimuma pārstāvjiem pievērš uzmanību un mēģina koķetēt un tamlīdzīgi,pievērš uzmanību .Tas taču normāli un liek justies sievišķīgai un iekārojamai. :-)

Bet nu , kur tad problēma?

Kad sanāk ar draugu kaut kur kopā izklaidēties ,gadās tas pats (t) .Sanāk ka kāds no viņa draugiem mēģina man pievērst savu uzmanību ,mēģina koķetēt.Protams jau ka manam draugam neredzot . (t)

Es sava drauga draugus visus pazīstu un viņi mani . Jo ne kā ne ,kopā taču nākas iet izklaidēties un tamlīdzīgi .

Ne es kādu izaicinu ,ne piedauzīgi izskatos vai kaut kā tā . (t) Bet nu jau 3 draugs ,manam draugam, kas dod kaut kādus šādus mājienu man .

Tādi tiešām nav īsti draugi ,kuri var nocelt meiteni ,pie paša deguna jau nost . (t)

Saprotu jā varbūt es liekos pievilcīga ,izskskatīga ,kopta meitene .Nu bet taču aizņemta jau labu laiku .Taču skaistu meiteņu visapkārt ir !Kāpēc jālien pie aizņemtas ?Nesaprotu par ko viņi domā ?

12.12.2011 13:14 |

Reitings 172
Reģ: 26.08.2011
Skalārija, atgādini vienu no manām paziņām.. Viņai mūždien tā ir baigā problēma :-D VIENMĒR un VISUR, kur kopā ierodamies (ja neesam kopā, tad piezvana man, lai pastāstītu)viņai šķiet, ka visi viņu ārkārtīgi iekāro.. :-D
Viņa tiešām ir ļoti simpātiska meitene un uzmanība netrūkst, to arī es redzu.. Bet viņa to uztver tik nopietni!! Puisis ar viņu pakoķetē un viņa jau trako - ārpārts, ārprāts, vēl vienam es traki patīku! Citreiz pat nav īsta koķetēšana no puišu puses, kad viņai atradīs jebkādu citu "pazīmi," ka patīk viņam... :-D
Tā tāda neapzināta metode pašapziņas celšanai. Pašapziņa gan netrūkst par ārišķo, bet tieši pretēji - par iekšējo pasauli.
13.12.2011 23:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)