1. welness & beauty rožu eļļa ķermenim, ideāla smarža, mīkstina ādu
2. camay šokolādes dušas želejas u.c. arī, vispār baigi patīk camay
3. loreal architect 4d skropstu tuša, tumši brūna, izskatās dabīgi, skropstas pagarina un patiesībā ļoti labi atliec, ko no tušām tā īpaši negaidu ;)
4. diždadžu eļļa matiem , krievu sērija, iepakojumā ir arī pipete, līdz ar to ļoti vienkārši eļļu iespiest tieši saknēs, smarža arī nav nekāda sliktā, un tāpat - pēctam mazgājot, šampūns/maska to nomāks ;)
5. mitrās salvetes sejai, rival de loop zaļais iepakojums, man sejas āda palikusi labāka, pumpas tik daudz nemetās, forši attīra, cena arī patīkama
6. oriflame lūpu balzams , šokolādes.. smarža vnk mmm (l) man ļoti patīk viss, kas saistīts ar šokolādi, arī kosmētikā patīk, ka smaržo pēc šokolādes un tā. lūpas tiešām labi mīkstina, no lūpu balzamiem arī nivea šķituši labi.
7. 4way nail buffer, nagu vīlīte ar 4 pusēm, viena nopulē, viena speciāli formai , ir arī pulētājs, kurš dod nagiem skaistu spīdumu. protams, ka nav ļoti perfekts, bet pa 0.89 LVL kāpēc gan nepamēģināt? priekš cenas likās, ka kvalitāte ir ok, protams, ir šādas vīlītes, kuras piķo nenormālās summas, bet vai ir vērts baigo naudu izmest?
8. man patīk elvital šampūns rozā, jaunā sērija ar mirdzumiņiem , nopirku no vienas meitenes, šķita, ka visi elvital šampūni manus matus sausina, bet šis pilnīgi otrādi - mitrina, padara mīkstus , masku vispār ļoti maz pēctam nepieciešams likt.