Vai esmu vieniga,kas doma,ka..!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Pedeja laika loti izteikti jutu,ka pasaule mainas.Par to varetu novipsnat, tapec es nerunaju ar tiem saucamajiem "parastiem cilvekiem " par so temu.

Cosmo ir vieta,kur var tomer padiskutet, cilveku neredzot-vieglak izbegt no nevelamas sejas izteiksmes! |-)

Viss sakas jau Hawaii,kad puisitis,kuram 6,ienaca musu majina un teica-nupat mana rotallieta pakustejas -nepieskaroties...Tas pasas dienas nakti viniem iesledzas tv!Es nodomaju,ja man ko saka 7 gadigs,tad es to nopietni neuznemu,bet ja pieaugusi cilveki stasta kaut ko tadu ,tad tomer...

Es meginaju tam nemeklet izskaidrojumu...Pati neredzeju utt

Tagad jau esmu atpakal Kalifornija un atkal...vienu vakaru braucu majas no darba un peksni skatos debesis-viss pilnigi tums-neviena makonisa un peksni ieveroju milzigu makoni-ka elipses veida.Atbraucu majas un teicu viram...nesmejies ,bet paskaties uz to milzigo makoni!Man tagad zel ,ka nenofotografeju,jo tiesam likas,ka kads MUS novero!

Vakar atkal notika kas tads,ko es nevaru izskaidrot...kastite ar zalem pavirzijas uz prieksu,kad gribeju panemt slimnieka zalu pacinu...!

Interesanti,ka tas notiek tiesi tad,kad domaju-esmu vienkarsi kluvusi jutigaka ar visu ,kas notiek pedeja laika,pastiprinata reakcija uz visu!

Tomer....vai ar jums kas tads pedeja laika nav atgadijies?!Saprotu ,ka vairumam liksies,ka Emmanuelle ir "sagajusi sviesta",bet ja nu tiesam kads kaut kur ir,kas velas pazinot ,ka atrodas mums blakus...! (t)

02.12.2011 00:08 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Par pazudušajām lietām.
1x nopirku ļoti skaistus sarkanus auskarus. Noliku uz bufetes un viņi netīšām aizkrita aiz bufetes. Nobīdīju bufeti, bet auskaru tur nebija. Ar birsti vēl izslaucīju, bet nekā. Ļoti dīvaini.
02.12.2011 02:34 |

Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
Es vakar nopirku ādas telefona maciņu, un ļoti ērtu smuku, šorīt vairs nevarēju istabā atrast. Vēl tagad nevaru. Esmu apgriezusi visu kājām gaisā un dusmīga. (e) Bet vakar viņš bija te - manā istabā, jo es vēl mīcīju pa rokām un neizgāju no mājas ārā. Žēl naudas
02.12.2011 02:52 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
wasap, nu tas, ka maajaas dziivo ruukjia, ir 100% skaidrs, iipashi vinjiem patiik zekes - parasti viena no paara. :-D
02.12.2011 02:55 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Koncca, Tev mājās nav kaķis?
Mēš šitā vienreiz laminātu likt gribēdami, stūra dīvānu pabīdījām un tad nu tur bija savilktas miljards matu gumijas, kaut kādas zeķes, lērums auskaru un pat zelta ķēdīte, ko biju norakstījusi. Par puspluinītiem tapešu gabaliem un nograuztām apavu šņorēm nerunājot
02.12.2011 02:55 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
sorry, tas bija -
wasp
un rūķis
;-)
02.12.2011 02:56 |

Reitings 2186
Dorota
Nav man kaķis. Man ir franču buldoga kucīte, bet tobrīd, pat viņas man nebija izņemot mazo akvāriju, un domāju, ka zivis točna nav pie vainas.
02.12.2011 03:02 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Ar pazudušajām mantām arī ir stāsts. Tas gan jau pasen bija, es tad vēl liku tās biezās matu gumijas, kas it kā no samta vai kā tamlīdzīga. Vakarā noliku uz galda, no rīta nevaru atrast. Izrādās, stingri iesieta mammas kleitā, kas turpat pār krēslu pārlikta. :-D Galvenais, ka neviens nebija, kas to varēja izdarīt, jo es istabā biju viena pa nakti, durvis veras ciet stingri un var dzirdēt, ja kāds nāk un es, kā parasti, gāju gulēt pēdējā.

Un vēl dakšiņa ir aizlocījušās.
02.12.2011 03:07 |

Reitings 6037
Es gribēju teikt, ka bija pazudusi dakšiņa, tāda metāla, bet atradās pēc pāris dienām guļamistabā aiz gultas, ar uz aizmuguri aizlocītiem zariem.
02.12.2011 03:09 |

Reitings 2186
Sallija
Tavi stāsti mani biedē. :-/
02.12.2011 03:19 |

Reitings 6037
Tas ir tas pats dzīvoklis, kurā tagad mamma dzīvo viena. Un kaķis jau arī toreiz tikpat jocīgi uzvedās. Bet nekas slikts jau nenotiek, tikai tā, pa retam kaut kas dīvains atgadās, bet noteikti ne draudīgs vai bīstams.
02.12.2011 03:23 |

Reitings 2186
Bet tas dīvaianis un neizskaidrojamais, reizēm, biedē visvairāk.
02.12.2011 03:25 |

Reitings 399
Reģ: 29.01.2009
man vienmēr ir bijis "grūti" par šo visu domāt, jo, kad sāk domāt, kas un kā, tad prātā rodas tāda plašuma, bezgalības un nerealitātes sajūta (mazliet baisa), kas liek noskurināties un labāk nedomāt.
bet man viss šis saista - daudz kam es ticu, lai gan īpaši par to nedomāju. jā, un cerams, ka pasaule (un cilvēki) mainās. :)
02.12.2011 03:49 |

10 gadi
Reitings 3710
Bija te agrāk arī viena diskusija par mājas gariņiem utml. Un tā kā pēdējā laikā pazuda ik pa laikam kaut kādas lietas mājās, kuras neviens cits neesot ņēmis, tad sāku aizdomāties, ka varbūt... Bet nu tieši šodien kārtējo reizi guvu apstiprinājumu, ka visam ir izskaidrojams. Un parasti mana brāļa veidolā :D

Un par tām lietām, ka kaut kas (piem.kastīte) virzās uz priekšu ne no kā- gan jau ir izskaidrojums kāds (kuru cilvēki, kam nav labas fizikas zināšanas vai tml. vienkārši nezinās) vai arī ir labi jāatpūšas un jāizguļas ;)

Par to, ka cilvēki uzvedas dīvaini.. Ja tā padomā- cik mums apkārt ir visādu lauku, viļņu un kas tik vēl ne, ko mēs kā priekšmetu īsti nemaz neredzam!! Tie paši telefoni, bezvadu internets utt. Un to, kā tas reāli ietekmē cilvēku organismus, jutīsim tikai pēc n-tajiem gadiem. Pašlaik, iespējams, tikai paši jūtīgākie to kaut kā sajūt/ietekmē tas viņus.

Un, jā, es laikam vienmēr tomēr mēģinu vispirms lietām atrast loģisku izskaidrojumu, jo citādi, ja sāk domāt visādas citādas domas, tad vienā brīdī sāk pārņemt sava veida panika.
02.12.2011 05:22 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Paldies,ka padalijaties ar mani-man mierinajums,ka tomer neesmu vieniga :-) !Es palieku pie ta,ka loti daudzas lietas mes tomer laikam nespejam izskaidrot "pec likumiem".Hawaii dzivo cilveks ,kurs raksta blog par visadam interesantam izjutam,kas saistas ar pasaules mainam!Divaini,ka vina blog lasa cilveki no visas pasaules!Es pati so cilveku nekad neesmu redzejusi dzive,bet dzeru kafiju vina iemilotaja kafejnica Hawaii-Kona :-P !Vins raksta Kauilapele's blog.Es nobrinijos ,cik daudz skatijusies vina blog no Latvijas!
02.12.2011 08:05 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Izlasīju, ko jūs rakstāt, un man ir bail. Vispār ļoti baidos no nezināmā. Ticu, bet baidos. Man gan tādas lietas par laimi nenotiek. Varbūt tieši tāpēc, ka es ļoti baidos.
02.12.2011 10:17 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Es varetu jus visas apkert un pamierinat, piespiest klaat, lai jus neuztrauktos tik loti.
02.12.2011 10:35 |

Reitings 1705
Salllija, varbūt Tu esi mēnessērdzīga un pa nakti pati to neapzināti izdari?
02.12.2011 12:38 |

Reitings 759
paranojas pastav, un es tam ticu....
bet ja tam pieverss parak lielu uzmanibu,- ka viss ko tu velies aizskart, vai panemt, tulit pakustesies, tad tava zemapzina to noteikti ari izdaris un tas varbut pakustesies:)

tadas abstraktas lietas,bet nu...:)
02.12.2011 12:41 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
life enjoys passion, tu droši vien domāji - anomālijas. paranoja ir uzmācīgas bailes ;)
Emanuelle minēja par tiem vecīšiem, kam ir "labās" un "sliktās" dienas... es arī pazīstu dažus tādus cilvēkus. Cik esmu dzirdējusi par to versijas, to izrais mēness fāzes, magnētiskās vētras un saules izvirdumi. Tikai - vai tiešām visiem šiem jūtīgajiem cilvēkiem paliek sūdīgi vienā dienā, bet nākošajā jau labi? Tas taču būtu baigi traki...
Un vēl par mēnessfāzēm - neatceros, kurš to stāstīja, bet policijai izsaukumi esot 4x biežāk pilnmēness laikā.
Ikdienā jau liekas - kas tur tāds, dzīvoju savu dzīvi, kā gribu. Bet īstenībā - re kā kaut kas mūs tomēr regulē.
02.12.2011 13:54 |

Reitings 2230
Piekrītu Dorotai par tām mēness fāzēm un magnētiskajām vētrām. Man pašai ir vairākkārt bijis tā, ka visu dienu šausmīgs bezspēks, galva sāp, viss sāp, dusmas uz pasauli un vakarā mamma pasaka, ka viņai visu dienu tā pat ir bijis. (t)
Par lietu kustēšanos- nesen pat bija situācija, kad vēlu vakarā viena pati sēdēju istabā uz gultas un runāju pa telefonu.. un dzirdēju, kā uz grīdas nokrīt saldējuma iepakojums. Tas papīrs bija uz galda- pa vidu(tālu no loga un durvīm, un caurvēja tiešām nebija). Un papīrs bija patālu no galda nokritis. Kaķis istabā nebija.
Un vēl- kad pirmo reizi ciemojos pie drauga, pirmais jautājums, ko pajautāju ieejot dzīvoklī bija- "Tev mājās ir melns kaķis, vai ne?". Lieki teikt, ka nav gan...Bet mani joprojām nepamet tā sajūta, ka ir (t) nemāku izskaidrot. Vairākas reizes ir bijis tā, ka liekas, ka ar acs kaktiņu redzu kā minka pārskrien pāri istabai vai kaut kur sēž un skatās.
Viņam arī draugs esot teicis, ka šķietami manījis kaķi dzīvoklī. kā lai šito izskaidro?
02.12.2011 17:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits