wow, izskatās jau pēc lieliska brīnumlīdzekļa!
Jāsāk krāt naudiņa un jāapsver šāda brīnuma iegāde, paldies liels! Par šito nekad neko agrāk nebiju dzirdējusi, paldies,ka padalies! :))
Pāris dienas atpakaļ ieraudzīju reklāmu žurnālā... Bet tad es padomāju - man pēc 9 mēnešu REGULĀRAS vaksēšanās arī spalviņas ir kļuvušas daudz retākas, smalkākas un daudz vieglāk nāk ārā...
Īstenībā cik esmu dzirdējusi no tām, kas salonos veca šo fotoepilācijas kursu, saka, ka ar laiku tomēr aug tās spalviņas un uz visiem laikiem atbrīvoties nav iespējams...
Fotoepilāciju var veikt salonos un nekāds uberjaunums tas nav. Pirmkārt, nekur un neviens nedos garantiju, ka katrā gadījumā spalviņas pazudīs un nekad vairs neatgriezīsies, citām nepietiek arī ar padsmit seansiem. Otrkārt, ražotāji un salonu darbinieki cenšas noklusēt vienu nopietnu faktu, ka fotoepilācija var paaugstināt cilvēka jūtību pret gaismu un veicināt pigmenta plankumu veidošanos ļoti ilgu laiku pēc epilācijas veikšanas. Ok, ja tās ir paduses un bikini, bet rokas un kājas?
Pirmkārt - neviena epilācijas metode neatbrīvo uz visiem laikiem no matiņiem. Otrkārt - lielākajai daļai mājās lietojamo ierīču ir mazs apstrādes laukums un ir jārēķinās ar diezgan lielu laika patēriņu.
Ja kādai interesē gandrīz jauns fotoepilators (Boots Smooth skin), dodiet ziņu. Pirku pagājušajā pavasarī Anglijā.Izmantoju dažas reizes un rezultāti bija pamanāmi, vienīgi slinkums darboties ar ierīci mājās ņēma virsroku un pēc 2 mēnešiem atsāku vaksāciju. Ierīcei impulss stiprs (pavisam 3 stipruma līmeņi)un 10 000 zibšņu. Ja kārtīgi un pacietīgi darbojas, var iegūt labu rezultātu.Cena runājama.
Ja ir konkrēti jautājumi, droši uzdodiet šeit pat vai rakstiet privāti.
Ja kādai interesē gandrīz jauns fotoepilators (Boots Smooth skin), dodiet ziņu. Izmantoju dažas reizes un rezultāti bija pamanāmi, vienīgi slinkums darboties ar ierīci mājās ņēma virsroku un pēc 2 mēnešiem atsāku vaksāciju. Ierīcei impulss stiprs (pavisam 3 stipruma līmeņi)un 10 000 zibšņu. Ja kārtīgi un pacietīgi darbojas, var iegūt labu rezultātu.Cena runājama.
Ja ir konkrēti jautājumi, droši uzdodiet šeit pat vai rakstiet privāti.