Dāvana puisim Zsv

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011

Vai esat izdomājušas ko dāvināsiet savām otrajām pusēm? Kas tas būs?

Es esmu izdomājusi, ka dāvināšu savam puisim

Šādas zeķes, man liekas oriģināli http://www.meistardarbs.lv/zekes-jautras-un-praktiskas un vēl kādu sīkumu :-)

01.12.2011 01:08 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Par šokolādi ir laba ideja, tikai jāizdomā, ko klāt piedāvināt. Ā un, ja es savējam zeķes uzdāvinātu, tad pat iedomāties negribu viņa reakciju
01.12.2011 12:25 |

Reitings 213
Reģ: 26.10.2011
Ziniet ir tāds teiciens- "Dāvinātam zirgam zobos neskatās".
Manuprāt vienalga vai tās ir zeķes, vai apakšbikses, vai pierakstu blociņš, vai tam ir liela nozīme, ko Tev uzdāvina uz Ziemassvētkiem? Varbūt vīrietis būs ļoti priecīgs saņemot foršu, adītu, siltu zeķu pāri, ko pats diez vai ies un pirks pie vecas tantes, jūs gaidiet Ziemassvētkos dārgas Gucci smaržas kuras esat viņam "pasūtījušas", zelta rotaslietas kas arī ir pasūtītas.
Tas viss ir patīkami un skaisti, taču tā Ziemassvētku būtība vienkārši pazūd :-/. Lasīju kaut kādas diskusijas par dāvanām, sarūgtinājuma, bēdām ka draugs tur uzdāvinājis kaut ko ko negribēja, vienvārdsakot kaut kādu mēslu, jo gaidīja kaut ko citu. absurds! ;-)
Neliekuļošu arī es gribētu to un šito, bet man tas nav svarīgākais, manis pēc var man nedāvināt neko.
Draugam dāvināšu kaut ko paštaisītu, kaut ko garšīgu, viņam naudas un mantu pietiek tāpēc priecājos, ka starp mums nav tik svarīga kaut kāda dāvana.
01.12.2011 12:49 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Manuprāt, šajos dāvanu jautājumos ĻOTI liela nozīme ir tam faktoram, cik savu draugu pazīst katra meitene pati. Citu ieteikumi te nederēs, nemaz, tik vien cik padaloties, ko dāvinās savējam.
Redzu te viedokļus, ka draugs priecāsies par paštaisītu lietiņu, sitām zeķēm, kko garšīgu - zinu, ka manējam tāda dāvana būtu galīgi garām. Manējam vajag praktiskas, pārdomātas un ļoti vajadzīgas un tūlīt izmantojamas dāvanas - kkādi aksesuāri - jostas, cimdi, rokas pulksteņi, elektroniskās lietas, sporta inventārs utml.
01.12.2011 13:08 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
piekrītu Šarlotei.
Cilvēkam taču ir daudz svētki, kuros viņš saņem dāvanas. Ja kaut ko ļoti vēlos, bet nevaru nopirkt, tad to varu "pasūtīt" uz dzimšanas dienu, kaut vai vārda dienu, bet Ziemassvētki man asociējas ar pavisam kaut ko citu. Ģimenē laikam ieaudzināts, ka šie nav tie svētki, kad pasūtīt dārgas un vērtīgas dāvanas, jo katram tie apdāvināmie ir daudz, bet visa ideja slēpjas dāvināšanas priekā. Varbūt esmu vēl par jaunu un savos 30 gados domāšu citādāk (Ceru, ka tomēr nē), bet mani iepriecina tas, ja cilvēks ir īpaši centies, īpaši domājis par Tevi. šajos svētkos tiešām labprātāk saņemtu piparkūku sirdi ar personisku novēlējumu uz tās, nevis jaunu mobilo telefonu, kurš man arī nepieciešams, bet tas lai paliek dzimšanas dienai, vai izlaidumam, vai galu galā nopirkšu pati! :)

Vai ziniet, kas liek justies pavisam forši? Tas, ka mans mazais brālis, savos 11 gados krāj savu kabatasnaudiņu, lai sagādātu ģimenei dāvaniņas, šogad pats ņemās pa nedēļas nogalēm un taisa visu kaut ko no koka, jo skolā sākts mācīts darbmācību, un, lai arī vairums no viņa uztaisītā būs rupji sakot "krāmi", bet tas būs ārkārtīgi mīļi. Lūk, šī ir mana izpratne par Ziemassvētkiem un dāvināšanu!
Protams, katrs dara kā grib, un citiem Ziemassvētki ir "lielais ķēriens", es neko nepārmetu, tikai priecājos par tiem sev līdzīgi domājošajiem un priecājos, ka manā draugu un radu lokā, un, protams, ģimenē, svētki nav tik ļoti materializējušies un vērtējami naudas izteiksmē.
01.12.2011 14:27 |

Reitings 98
Reģ: 26.04.2011
nopērc kādas foršas sarkanas zeķītes un kičīgas apenītes . vai vienkārši ietērpies kā sniegbaltīte un uzdāvini viņam sevi :)
01.12.2011 14:29 |

Reitings 4298
atcerējos kādu jauku notikumu. Man bija dzimšanas diena, visi zināja, ka gribu nopirkt ģitāru, tāpēc dāvināja naudiņu, un tad nu mazais brālis, toreiz kādus 7 vai 8 gadus vecs iedeva man aploksnīti, kurā bija pilns ar sīceni, kopā nepilni divi lati, bet viņš teica, ka vairāk viņam nav, bet viņš arī grib palīdzēt piepildīt manu sapni.
Novēlu katram reiz ko tādu piedzīvot un, manuprāt, Ziemassvētku laiks tam ir vispiemērotākais.
01.12.2011 14:30 |

Reitings 186
Back - es pirku to maku ārzemēs... :)
01.12.2011 15:39 |

Reitings 506
Reģ: 03.02.2010
cherry_cake - es laikam apraudātos. tā ir tāda beznosacījuma mīlestība.... skaisti. un skaisti, ka tā ir iemācīta bērnam. man prieks par jums... ;-)
01.12.2011 15:48 |

Reitings 15092
Ja atradīšu smuku jostu, tad būs forši, jo to man draugs tā kā pasūtīja!

Par zeķēm gan 20 LVL nemaksātu, bet manējais tādas arī laikam nemaz nevalkātu. Viņš vairāk novērtētu kaut vai sporta zeķes basketbolam. :D Tā ka tas ir 100% atkarīgs no konkrētā cilvēka.
01.12.2011 15:53 |

Reitings 631
Reģ: 28.12.2010
Manējais pirms kāda laika ieminējās, ka grib dūraiņus. viņš no sākuma tik smieklīgi man skaidroja kādus tos cimdus grib, ka tos bez pirkstiem. es viņam saku, vai viņš ir jocīgs, ziemā nēsāt cimdus bez pirkstiem. bet šis bija domājis dūraiņus. tas jau bija diezgan sen, kad viņš par to ierunājās. atceros, ka toreiz staigājām gar jūru, bija auksts un viņam nebija cimdi. tad es jau no tās reizes izdomāju, ka uzdāvināšu aitādas, riktīgi siltus dūrainīšus. un vēl domāju klāt pati kaut ko garšīgu uztaisīt. Domāju, varētu saņemties un atkal trifeles uztaisīt. ilgs un ķēpīgs process gan sanāk, bet tomēr, garšīgi :)
Varbūt, meitenes, ir kādi padomi, kur labāk būtu iegādāties šos cimdus? cik zinu, lielveikalos ir šie aitādu veikaliņi.
01.12.2011 16:15 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
´"Redzu te viedokļus, ka draugs priecāsies par paštaisītu lietiņu, sitām zeķēm, kko garšīgu - zinu, ka manējam tāda dāvana būtu galīgi garām. Manējam vajag praktiskas, pārdomātas un ļoti vajadzīgas un tūlīt izmantojamas dāvanas (..)"
Vai tad zeķes un kaut kas garšīgs ir nepraktiska, nepārdomāta un tūlīt neizmantojama dāvana? :-D Tas, ka visiem vienādas dāvanas nepatiks nav nekāds Amerikas atklājums, tas tāpat ir skaidrs, ka katram dāvana jāmeklē individuāli, taču konkrētam cilvēkam neinterēsojoša dāvana nav vienlīdzīga ar nepraktisku un neizmantojamu dāvanu. ;-)
01.12.2011 16:17 |

10 gadi
Reitings 2547
Es savam dārgajam šogad dāvināšu vilnas zeķes. Pati jau uzadīju. Es zinu,ka viņš ļoti novērtēs, viņam ir ļoti svarīgi,ka es pati kko pagatavoju vai uztaisu, nevis vienkārši nopērku :)
01.12.2011 18:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits