Vai jums kadreiz ta ir bijis...?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Vakar aizgajam uz kiniesu restoraninu paest pusdienas!Man parasti loti patik iet uz to vietu,uzlabojas garstavoklis, domajot vien par tam kiniesu zupinam utt :-)

Vakar virs uzaicinaja lidzi savu pazinu :-O !

Man sis virietis "pilnigi garam". |-) Es kadreiz domaju,kaut kam ir jabut katra cilveka ,kas patik vairak ,mazak,bet ta ,ka pilnigi neko nespej ieraudzit -ta man nekad nav bijis!Centos uzvesties pec iespejas normali,lai cilveks nejustu manu nepatiku...!Es velak viram teicu-ta laikam ir biezi,ka dzivojot ilgus gadus kopa ,mes vairs nenovertejam to ,kas "musu" virieti ir ipass :-P .Mums liekas,ka visi vienadi-vairak vai mazak :-D !Tad paradas sis cilveks,kurs lec ara no "tavas energijas" un sakam redzet "savejo" atkal citadi,varbut pozitivak?! :-)

29.11.2011 21:56 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja...palasu te par ekstra skopiem viriesiem un uzreiz nodomaju, ka mans tomer ir tik labs, lai ari reizem kaitinoss.
02.12.2011 03:31 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
oi, man tā ir realitēte ar omas māsu, es viņu fiziski un garīgi nepanesu, lai neteiktu, ka man pret viņu ir alerģija un viss kas cits. Vienmēr mūku no viņas.

Bet par vīriešiem, reizēm ir vajadzīgs kāds, kurš nospodrina un nopūš putekļus no piemirstām lietiņām. Šoreiz no Tava vīra dažām īpašībām un auras :)
02.12.2011 03:44 |

10 gadi
Reitings 3706
Reģ: 29.01.2009
Jā, protams, ir cilvēki ar kuriem neveidojas tā komunikācija un īpaši nepiesaista.
Bet tas ir tikai normāli. Tā kā tev nepatīk atsevišķi cilvēki, tāpat ir/būs pietiekoši daudz tādu, kuriem nepatīc arī Tu. ;)
02.12.2011 05:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)